Коронавірус

У Канаді відбулась масова акція протесту проти карантинних обмежень (ВІДЕО)

Масову акцію проти карантинних норм провели у Канаді. Кількасот учасників протесту вимагали повністю відмовитися від будь-яких обмежень, пов’язаних із коронавірусом.

Про це повідомляє CTV News, передає “5 канал”.

Тоді як Канада збирається їх лише послаблювати, а не повністю скасовувати. Послаблення проведуть в три етапи. Перший розпочнуть 31 січня. Дозволять відкритися спортивним і культурним закладам лише з умовою роботи на 50%.

Усередині приміщення можна збиратися групами до 10 осіб. А просто неба до 22 осіб. Лікарі переконують, що усі ці заходи дієві. Адже інакше лікарні не витримали б навантаження. А більшість госпіталізованих невакциновані.

“Ситуація з локдауном стає причиною закриття бізнесів і втрати роботи, а зараз із цими умовами, які висунули і водіям вантажівок – ми бачимо порожні полиці у канадських магазинах. Час це закінчувати”, – каже жінка.

Працівниця овочевого магазину Аліса Чампсон зауважила: “До нас приходять покупці, які не носять масок. Ми підходимо до них і кажемо: “Чи не могли б ви одягнути маску? Ми можемо дати вам нову” А вони починають сперечатися”.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

3 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

11 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

11 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

12 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

15 години тому