Коронавірус

У госпіталі Винник за три доби померли троє пацієнтів з COVID-19

Станом на ранок 11 травня у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих імені Ю. Липи перебуває 36 хворих, дев’ятеро з них мають підтверджений діагноз COVID-19. У шпиталі повідомляють, що  від суботи 9 травня до ранку понеділка 11 травня померло троє осіб.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Винниківський вісник».

Як зазначається, протягом 9-11 травня одужало і виписано семеро пацієнтів.

У реанімації семеро хворих із підозрою на коронавірусну інфекцію. Два пацієнти – на апараті ШВЛ. По одинадцять хворих лікуються у 2-ому та 3-ому терапевтичних відділеннях, семеро – в 1-ому терапевтичному відділенні.

За інформацією ЛМР, 9 травня помер чоловік із Яворівського району, 1952 року народження, у якого було діагностовано коронавірусну інфекцію. Позитивний результат, який підтвердив у нього коронавірусну інфекцію, отримали 07.05.2020. Пацієнт перебував на лікуванні із пневмонією в реанімації Львівського обласного госпіталю ветеранів війн імені Юрія Липи. Супутні захворювання – гостре порушення мозкового кровообігу.

Другий померлий – мешканець с. Давидів Пустомитівського району, 1935 року народження. Також мав позитивний результат на коронавірусну інфекцію. Пацієнт перебував лікуванні вдома, опісля погіршення стану, його госпіталізували із пневмонією в реанімацію Львівського обласного госпіталю ветеранів війни імені Юрія Липи. Супутні захворювання –  дихальна недостатність, серцева недостатність, кардіосклероз, двобічна пневмонія, ішемічна хвороба серця.

Про третю особу, яка померла, наразі інформацію не оприлюднено.

Фото: друга бригада першої вахти готова до тижневої вахти/”ВВ”

Довідково. Госпіталь у Винниках  став основним закладом області, куди скеровують хворих з підозрою на коронавірус

Коментарі

Ольга Корнієнко