Коронавірус

На Львівщині за минулу добу хворих на коронавірус не додалося

За інформацією Міністерства охорони здоров’я України станом на 22 год. 25 березня протягом доби лабораторно підтверджено 32 випадки захворювання на коронавірус COVID-19, а саме: Івано-Франківська область – 11 (1 померла), Запорізька область – 5, Тернопільська область – 4 (1 померла), м. Київ – 3, Одеська область – 3, Київська область – 2,  Вінницька область – 1, Волинська область – 1, Херсонська область – 1 та Черкаська – 1.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомили у ДСНС.

Як зазначається, всього на території України зафіксовано 145 випадків захворювання на коронавірус COVID-19 у 15 областях та м. Києві, а саме: Чернівецька – 38 (1 померла), м. Київ – 34, Київська – 24, Івано-Франківська – 16 (2 померли), Тернопільська – 8 (1 померла), Запорізька – 7, Одеська – 4, Волинська – 2, Дніпропетровська – 2, Житомирська  –  2 (1 померла), Львівська – 2, Черкаська – 2, Вінницька – 1, Донецька – 1, Луганська – 1 та Херсонська – 1. Виписано після лікування 1 особу (Чернівецька область).

Як повідомили у Львівській ОДА, у період з 21:45 25 березня по 8:00 26 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 5 осіб.

Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Пацієнти з міста Львова, Нового Роздолу, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 53
особи.

На самоізоляції знаходяться 54 особи. За увесь час виписано – 37 пацієнтів.

Стан усіх хворих -середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 144 людини.

За результатами тестів у 6 осіб – грип. За увесь час в сумі у 29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 115 осіб. У двох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко