Коронавірус

На Львівщині ще 4 нові випадки смертей людей, інфікованих коронавірусом

На Львівщині – ще 4 нові випадки смертей людей, інфікованих коронавірусом.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомили у Львівській міській раді.

Як повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу, на Львівщині підтверджено ще 4 летальні випадки людей, інфікованих коронавірусом. Станом на ранок 28 травня загалом — 48 таких випадків на Львівщині.

Скриншот/сайт ЛМР

Вчора, 27 травня, помер пацієнт 1944 року народження із підтвердженою коронавірусною інфекцією. Пацієнт перебував на лікуванні у Центрі легеневого здоров’я з 16 травня. Позитивний результат тесту, який підтвердив наявність коронавірусної інфекції у чоловіка, отримали 27 травня. У пацієнта були супутні захворювання – ішемічна хвороба серця, постінфарктний кардіосклероз.

Жінка, 1950 року народження, померла 21 травня. Пацієнтка була госпіталізована у 8-му міську клінічну лікарню Львова. Позитивний результат тесту, який підтвердив у неї COVID-19, надійшов 26 травня. У неї були супутні захворювання – ішемічна хвороба серця.

Жінка, 72 роки, померла 26 травня. Пацієнтка була госпіталізована у 8-му міську клінічну лікарню Львова 20 травня. Позитивний результат тесту, що підтвердив у неї наявність коронавірусу, отримали 26 травня. У неї були супутні захворювання – цукровий діабет, ішемічна хвороба серця, дифузний кардіосклероз, хронічна ішемія головного мозку.

Чоловік, 79 років, помер 25 травня. Позитивний результат тесту, що підтвердив у нього коронавірус, отримали 26 травня. Пацієнт був госпіталізований у 8-му міську клінічну лікарню Львова. У чоловіка були супутні захворювання – ішемічна хвороба серця.
Львівська міська рада висловлює співчуття рідним та близьким.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

9 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

9 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

11 години тому

З 13 травня парки Львова оброблятимуть від кліщів

Обробка триватиме 5 днів - до п’ятниці, 17 травня, включно. Мешканців закликають утриматися від відвідування…

14 години тому