Коронавірус

Медичні заклади Львова отримали допомогу від Фонду Порошенка (ФОТО)

Медичні заклади Львова знову отримали допомогу від Фонду Порошенка та компанії ROSHEN. Сьогодні передав чергову партію захисних костюмів, пульсоксиметри та швейцарські ІФА-тести для визначення антитіл до COVID-19 та до Центру здоров’я, пологового клінічного будинку №1, Центру здоров’я та Дитячого медичного центру.

Як пише “Четверта студія” про це 1 червня  на своїй сторінці у ФБ повідомив народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка.

“Тестування — це проблема №1 в Україні. Ми не можемо знати точну кількість інфікованих через мізерну кількість проведених тестувань. Тести, які я сьогодні передав до лікарень Львова, вироблені швейцарською корпорацією La Roche, яка є одним зі світових лідерів у сфері біотехнологій. Вони дають 100% результат. Якщо антитіла встановлені тестом, це означає, що людина вже хворіла на коронавірус та має імунітет”, – наголосив Олег Синютка.

Фото: ФБ/Олег Синютка
Фото: ФБ/Олег Синютка
Медичні заклади Львова отримали допомогу від Фонду Порошенка, фото 4studio

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

2 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

11 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

11 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

11 години тому