Коронавірус

Китай закрив на карантин ще одне місто-мільйонник через 3 випадки COVID-19

Китайський уряд запровадив суворий локдаун в ще одному багатомільйонному місті Юйчжоу через 3 випадки безсимптомного перебігу хвороби COVID-19.

Про це пише Четверта студія з посиланням на the Guardian

Уряд призупинив роботу громадського транспорту в місті та заборонив пересування на автівках.

У більшості районів міста мешканцям заборонено залишати власні домівки, а ще в кількох також заборонили будь-кому заходити до будівель.

Влада дозволила працювати лише підприємствам, які виробляють життєво необхідні речі. Всі розважальні заклади та крамниці – зачинено.

У понеділок в Китаї зареєстрували всього 175 випадків захворювання. У провінції Хенань, в якому розташоване Юйчжоу, зареєстрували 5 випадків захворювання, включно з трьома вже згаданими.

У китайських соцмережах окремі користувачі висловили подив такими суворими заходами через трійку випадків зараження, але загалом більшість повідомлень згодні з реакцією уряду на випадки зараження в регіоні.

В Юйчжоу живуть понад 1,2 мільйона людей. Китайський уряд дотримується політики суворих обмежень, щоби не допускати потрапляння вірусу в країну та його подальше розповсюдження.

Олімпійські ігри в Пекіні повинні початися 4 лютого 2022 року.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові горіло сміття Садового (ВІДЕО)

Перед черговим кредитом на Пластову

12 хв. тому

Гончаренко закликав скликати позачергову Раду

Через ситуацію на Харківщині

28 хв. тому

Фінансова підтримка на закупівлю товарів для потреб Сил оборони: триває акредитація підприємств та волонтерських організацій

Акредитацію реалізовують в межах Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки

3 години тому