Коронавірус

Хроніка COVID-19 на 7 квітня: кількість нових випадків зараження коронавірусом в Україні зменшується

Кількість нових випадків зараження коронавірусом в Україні зменшується, за минулу добу повідомили про 68 нових випадків COVID-19. Втім, станом на 7 квітня в країні 1319 заражених, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужало.

Як пише «Четверта студія», детальніше про географію поширення коронавірусу, а також статистика МОЗ – у матеріалі РБК-Україна.

Статистика по областях на 7 квітня

Київ – 267 інфікованих (3 летальних). Перший випадок коронавірусу у столиці був зафіксований 16 березня. Київська влада повідомляє, що за останню добу заразились 23 людини. Зокрема, 6 квітня у Києві помер працівник київського підприємства, що входить в концерн “Укроборонпром”, у якого раніше виявили COVID-19.

Чернівецька область – 220 інфікованих (5 летальних). Саме тут 3 березня було отримано перше підтвердження COVID-19 не тільки в регіоні, але і в Україні. В області до 10 людей у важкому стані, вони підключені до апарату штучної вентиляції легень та перебувать на кисневій дотації.

Тернопільська область – 168 інфікованих (3 летальних). Про перший випадок COVID-19 у цьому регіоні було повідомлено 20 березня. Також в Тернопільській області заразилися COVID-19 44 медика. 6 квітня повідомлялось про ще одну смерть через коронавірус.

Івано-Франківська область – 105 інфікованих (7 летальних). Перше зараження COVID-19 зафіксовано 19 березня. За 6 квітня помер сьомий паціент у цій області, жінці було 72 роки, вона мала супутнє ускладнення.

Київська область – 91 інфікований (5 летальних). Вперше у цій області заразились 17 березня. В регіоні 5 дітей інфіковані коронавірусом. Найбільше число хворих спостерігається в Обухівському, Києво-Святошинському районах. 5 людей померли.

Вінницька область – 75 інфікованих. Перший випадок інфікування підтверджений 25 березня. За повідомленням ОДА, заразились 4 дитини. Найбільша кількість інфікованих зареєстровано у Вінниці.

Черкаська область – 62 інфікованих (1 летальний). Перший випадок хвороби підтверджено 22 березня. В Умані діагностували COVID-2019 у жінки (48 років) та двох дітей (донька -18 років та син -16 років) померлого від коронавірусу хасида.

Сумська область – 51 інфікований (2 летальних). Перший випадок коронавіруса на у регіоні був виявлений 25 березня. У Сумській області 60% хворих на COVID-19 – жінки.

Запорізька область – 41 інфікований. Про перші випадки коронавірусу в області повідомили 25 березня. У місті Мелітополь Запорізької області на коронавірусну інфекцію захворіла депутатка міської ради Ірина Славова. Зараз вона перебуває на домашньому лікуванні.

Рівненська область – 40 інфікованих (5 летальних). Одразу 9 випадків зараження вперше були виявлені 27 березня у жителів Сарненського району, який вважається осередком коронавіруса в регіоні. Про 40-ий випадок повідомили 6 квітня, вірус зафіксували у чоловіка з Рівного, який контактував з попередньо виявленими хворими.

Кіровоградська область – 41 інфікований (1 летальний). Перший офіційно підтверджений випадок зараження зафіксовано 29 березня. Найбільше заражених у Кропивницькому районі. 6 квітня повідомили про першу смерть в області через коронавірус.

Закарпатська область – 35 інфікованих (1 летальний). Перший випадок зараження коронавірусом підтверджений 26 березня у 69-річної мешканки Мукачева. У Закарпатській області одужала паціентка з дігнозом коронавірус, але одна людина від COVID-19 померла. Двоє хворих з встановленим діагнозом гострої респіраторної хвороби COVID-19 знаходяться у тяжкому стані.

Одеська область – 30 інфікованих. Перше підтвердження COVID-19 у регіоні отримано 24 березня. 6 квітня вірус виявили у трьох одеситів: жінки 1985 р. н. і чоловіків 1941 р. і 1959 р. н.

Волинська область – 24 інфікованих (2 летальних). Перший випадок зараження коронавірусом в області зафіксовано 25 березня. Зокрема, коронавірусом заразився директор міської лікарні та два медика.

Львівська область – 27 інфікованих. Перший випадок зараження в регіоні був підтверджений 20 березня. За повідомленням місцевої ОДА, у Львові двоє хворих з COVID-19 підключили до апаратів штучної вентиляції легень. Ще 5 людей в реанімації.

За даними Львівської ОДА, у період з 22:00 години 6 квітня по 08:00 7 квітня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 5 осіб. Пацієнти з Пустомитівського, Сокальського районів та міста Львів. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 78 осіб. На самоізоляції знаходяться 259 осіб. За увесь час виписано – 106 пацієнтів. Стан більшості хворих – середньої важкості або близький до задовільного. У 8-ми пацієнтів стан важкий. 2 пацієнтів на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 443 людини.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 126 осіб. У 28 пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Ще одна особа з підтвердженим діагнозом померла у реанімаційному відділенні однієї з лікарень. П’ять осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. 3 пацієнтів одужали.

Дніпропетровська область – 14 інфікованих. Перше підтвердження коронавірусу тут було отримано 19 березня. Нових випадків зараження немає.

Житомирська область – 11 інфікованих (2 летальних). Вперше підтвердження інфікування тут отримано 12 березня. Новий випадків коронавірусу за добу не зафіксовано.

Хмельницька область – 10 інфікованих. Перший випадок появи коронавіруса зафіксовано 27 березня і нових випадків зараження немає.

Херсонська область – 10 інфікованих (1 летальний). У Херсонській області про нові випадки зараження не повідомлялось.Перше інфікування було виявлено 25 березня у жінки, яка вже одужала.

Полтавська область – 11 інфікованих. Перший випадок коронавіруса в області був підтверджений 27 березня. За повідомленням ОДА, з’явились два нових випадки зараження коронавірусом.

Донецька область – 9 інфікованих (1 летальний). Про коронавірус у цій області повідомили 18 березня. За добу – 1 новий випадок зараження. Також 6 квітня зафіксована перша смерть через коронавірус.

Чернігівська область – 7 інфікованих (1 летальний). Перше інфікування тут відбулося 26 березня. У поліції області повідомили, що 5 квітня помер заражений коронавірусом, який напередодні намагався втекти з лікарні.

Луганська область – 3 інфікованих. Кількість інфікованих у регіоні на сьогоднішній день залишається незмінною. Перший випадок COVID-19 був підтверджений 25 березня.

Харківська область – 1 інфікований. Перший випадок коронавіруса тут зафіксовано 28 березня. З того часу новий випадок зараження в області немає.

Миколаївська область – інфікованих немає. У цій області, станом на 6 квітня, не зафіксовано жодного випадку зараження COVID-19.

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко
Tags: Covid-19

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

9 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

10 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

11 години тому

З 13 травня парки Львова оброблятимуть від кліщів

Обробка триватиме 5 днів - до п’ятниці, 17 травня, включно. Мешканців закликають утриматися від відвідування…

15 години тому