Коронавірус

До інфекційної лікарні продовжують поступати пацієнти з села Задвір’я

По Львівській області за попередню добу, 7 травня,  виявлено 65 позитивних результатів ПЛР-тестування на CoVid-19. Це близько 21% від усіх проведених за вчора обстежень.

Як повідомив на своїй сторінці у ФБ заступник директора Львівської обласної інфекційної лікарні з медичної частини Ігор Берник, за минулу добу до приймального відділення лікарні звернулось – 206 ос., з них:

196 – проконсультовано, встановлено підозру на CоVіd-19, відібрано зразки матеріалу для ПЛР-дослідження на CoVid-19, скеровано на домашню самоізоляцію до отримання результатів та спостереження сімейного лікаря;

10 – госпіталізовано, з них 7 – з підозрою на CоVіd-19 (хворі з м. Львова, м. Стрия, с. Пасіки-Зубрицькі, с. Давидів Пустомитівського р-ну, с. Верчани Стрийського р-ну, с. Задвір’я Буського р-ну) та 3 – з підтвердженим діагнозом CоVіd-19 (м. Львів, м. Дрогобич).

Ще 2-м хворим, які перебували в стаціонарі з підозрою на CoVid-19, за результатами ПЛР-досліджень підтверджено діагноз CоVіd-19 (хворі з с. Добряни Стрийського р-ну).

На 9 год. ранку в лікарні 135 хв., з них:

109 – з підтвердженим діагнозом Covid-19, серед яких – 21 – працівники закладів охорони здоров’я, 1 – дитина.

26 – з підозрою на Covid-19, з них – 8–ро – працівники закладів охорони здоров’я та 4 дитини.

Стан хворих у відділеннях від наближеного до середньої тяжкості до тяжкого, отримують медичну допомогу, очікують результатів ПЛР обстежень (первинних, повторних).

У відділенні інтенсивної терапії – 8-ро хворих (всі з підтвердженим Covid-19). На ШВЛ перебуває – 2-є пацієнтів (71 та 70 р.), у вкрай тяжкому стані, мають ускладнення основного захворювання та ряд супутніх хронічних хвороб). Хворим проводиться комплекс діагностичних та лікувальних заходів.

1-го виписано з одужанням від CoVid-19.

Всього виписано з одужанням від CoVid-19 – 70 чол.

Як повідомляє “Буський медіа портал”, станом на 3 травня  в селі Задвір’я підтвердили десятий  лабораторний випадок захворювання на COVID-19 у цьому селі.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

22 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

22 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

22 години тому