Галерея

Володимир Гірняк жорстко розкритикував Садового

Міський голова Львова Андрій Садовий пустився берега. Від безсилля його опричники б’ють львів’ян.

Про це у Фейсбуці пише екс-кандидат на посаду мера Львова Володимир Гірняк, інформує Четверта студія.

“У вівторок опівдні на площі Галицькій львів’яни мали нагоду спостерігати шокуючу картину. Десятки муніципалів та інших силовиків фактично штурмували розташований там кіоск. «Спецоперація» виглядала так, наче у цій будці таємно функціонував штаб Аль-Каїди.

Не буду вдаватися до юридичного тлумачення події, хоча всім давно відомо, що у Львові встановлення та ліквідація МАФів відбувається не за чітко встановленими правилами гри, а за волею чиновників з Ратуші, чи, будьмо відвертими, одного чиновника – найголовнішого.

Інцидент на площі Галицькій ще матиме своє продовження. Під час демонтажу муніципал вдарив і покалічив власника кіоску Юрія Путаса. І на превелике щастя, підприємець не відповів на провокацію. Інакше все могло б мати набагато сумніший вислід. Юрій – колишній призер Чемпіонату України з боксу у важкій вазі, тож його різка реакція могла б привести муніципала-провокатора до лікарні, а самого підприємця – до криміналу. Тепер ж попереду суд.

Можливо, нинішню історію і можна було б списати на «ексцес виконавців», якби не подія, що трапилася тиждень тому. У трамваї відомий львівський фотограф Олег Огородник вступився за жінку, яку надто грубо пресували ті ж таки муніципали за, начебто, непрокомпостований квиток. У відповідь пацанюра-муніципал вдарив шанованого у мистецьких і журналістських колах міста літнього фотографа. У даний час, до речі, Олег перебуває в Одесі, де представляє свої роботи на міжнародній виставці і на відміну від дикуна-муніципала прославляє Львів”, – написав Гірняк.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

13 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

13 години тому