Галерея

В Ірпіні зруйнували будинок української телеведучої (ФОТО)

Ведуча соціального шоу «По-людськи» на UA: ПЕРШИЙ Інна Москвіна, яка разом з іншими колегами веде національний інформаційний марафон «Єдині новини #UAразом», показала, який вигляд нині має будинок її родини в Ірпені, що в Київській області, після майже місячної окупації російськими військами.

Про це Інна Москвіна розповіла в інтерв’ю Суспільне Мовлення, пише Четверта студія.

В Ірпіні зруйнували будинок української телеведучої

«Планувала встановити сантехніку у відремонтованій ванній, на яку роками не вистачало грошей. У нас з дітьми пів будинку в Ірпені. Сантехніка так і лишилася у коробках на першому поверсі, — розповідає Інна Москвіна. — Вже 24 лютого о 4:30 у наших внутрішніх чатах між колегами посипалися повідомлення про сильні вибухи майже з кожного регіону країни. Тоді одразу подзвонила своїй подрузі (моя редакторка і мама двох діток), з якою раніше домовилися: якщо війна, разом відвозимо дітей на Західну Україну (обидві маємо там рідню) та повертаємося на роботу в Київ».

В Ірпіні зруйнували будинок української телеведучої

За її словами, 24 лютого поруч з Ірпенем пролунав сильний вибух, після чого ведуча з подругою та дітьми вирішили не зволікати та одразу їхати на захід країни.

«Того ж дня виїхали через Ворзель. А вже 25 лютого у Ворзелі стояли російські танки і йшли бої. Було зрозуміло, що вертатися нема куди», — додала ведуча.

Суспільне Мовлення продовжує брати участь у виробництві цілодобового інформаційного марафону «Єдині новини #UAразом», що транслюється на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та інших провідних українських телеканалах.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: Ірпінь

Recent Posts

«Домівку врятованих тварин» у Львові закривають: причина

Центри порятунку тварин припиняють свою діяльність

17 хв. тому

Львівська облрада до Дня Європи організувала квест

у Почесному консульстві Нідерландів команда мала зробити якомога більше паперових тюльпанів, біля Почесного консульства Франції…

37 хв. тому

На трасі з Польщею п’яний водій вчинив ДТП

Нетверезому водію, що спричинив ДТП на автодорозі «Львів-Шегині», обрано запобіжний захід

2 години тому

На Львівщині повідомлено про підозру начальнику кар’єру

Незаконний видобуток піску

3 години тому

Офіційно відкрито 5 хвилю стажування молоді у Львівській ОВА

Впродовж наступних 3 місяців стажери здобуватимуть новий практичний досвід, знання і навички, необхідні для роботи…

6 години тому