Галерея

У Львові затримали наркозбувачку

Як встановили правоохоронці, 42-річна мешканка міста Краматорськ, яка тимчасово проживає у нашому місті, «спеціалізувалась» на розповсюдженні психотропної речовини «PVP» шляхом здійснення «закладок».

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівщини.

Зловмисницю викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю поліції Львівщини спільно з слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.
20 червня поліцейські затримали розповсюджувачку в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України на вулиці Грінченка у Львові. З собою вона мала згортки з речовиною, ззовні схожою на психотропний засіб «PVP», загальною масою близько 25 грамів.

В подальшому, під час невідкладного обшуку у помешканні затриманої правоохоронці виявили та вилучили електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

44 хв. тому