Галерея

У Львові п’яний водій влетів у дерево (ФОТО)

Вчора вдень на вулиці Городоцькій, водій, керуючи автомобілем Renault Kangoo не дотримався безпечної дистанції й здійснив зіткнення з транспортним засобом Kia Sportage.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу патрульної поліції Львівської області.

Прибувши на місце виклику, інспектори виявили у винуватця ДТП очевидні ознаки алкосп‘яніння. Він погодився пройти перевірку за допомогою приладу Drager. Результат — 3,64 проміле. Це перевищує допустиму норму у 18 разів.

📍Вчора, близько 19-ї години, екіпаж патрульних отримав повідомлення про ДТП між транспортними засобами Skoda Superb, Citroen Berlingo та автомобілем Honda Civic на вулиці Кульпарківській. Внаслідок автопригоди 33-річного водія останньої шпиталізували.

Під час перевірки львів‘ян у медичному закладі у 36-річного водія Skoda Superb підверджено стан наркотичного сп‘яніння. Автівки вилучили на штрафмайданчик.

📍Щодо третього випадку, 29-річний водій на автомобілі Chevrolet Aveo, рухаючись в напрямку вулиці Стрийської не впорався з кермуванням та здійснив наїзд на бордюр, а в подальшому в дерево. Внаслідок ДТП госпіталізували пасажира.

У водія були очевидні ознаки алкосп‘яніння. Під час перевірки львів‘янина на стан сп‘яніння, результат показав 2,08 проміле.

Ці приклади ще один доказ того, що сідати за кермо в стані сп’яніння є неприпустимим порушенням!

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

На Сихові відбудеться Перший фермерський ярмарок

У неділю, 12 травня, у Львові відбудеться Перший фермерський ярмарок на Сихові на площі перед…

23 години тому