Галерея

У Львові нагородили сумлінних платників податків

Сьогодні, 19 жовтня, в Будинку вчених у Львові нагородили переможців обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2020».

Про це інформує сектор інформаційної взаємодії Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, пише Четверта студія.

Підприємства-переможці продемонстрували високі здобутки з дотримання податкової дисципліни, сплати місцевих та державних податків, кількості створених робочих місць та фінансової підтримки соціальних програм.

Нагороди сумлінним платникам вручали начальник Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Ірина Короткова, голова Львівської ОДА Максим Козицький та голова Ради Територіального відділення Асоціації платників податків України у Львівській області Лілія Долінська.

Переможцями у категорії «Великі платники податків» стали компанії, які обслуговує Західне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків. Це, зокрема, ТзОВ «Свісс Кроно», ТзОВ «СНЄЖКА-Україна» та ТзОВ ТВК «Львівхолод».

За словами начальника Західного управління ДПС по роботі з ВПП Ірини Короткової, платники, які отримали сьогодні нагороди, зуміли досягти успіхів у непростих умовах.

«Попри складну ситуацію, великі платники податків Західного регіону сплатили за 9 місяців цього року до Загального фонду Державного бюджету майже 10 мільярдів гривень. Це на 690 мільйонів гривень більше у порівнянні з минулим роком. Маємо значні надходження і до місцевих бюджетів Львівщини – понад 907 мільйонів гривень за дев’ять місяців. У цей нелегкий час Ви не втратили темпу і продовжили працювати чесно і відповідально. Дбати не лише про себе, свої родини, а й про добробут нашої країни. І за це ми Вам щиро вдячні. Я горда, що серед сьогоднішніх номінантів є підприємства, які обслуговуються саме у нас, Західному міжрегіональному управлінні. Сплата податків – це вклад у розвиток економіки області, регіону та країни, підвищення обороноздатності нашої армії. Це добробут громадян, втілення інфраструктурних проектів, а також реформ. Бажаю не зупинятись на досягнутому та впевнено крокувати уперед і здобувати нові перемоги», – сказала Ірина Короткова.

Зазначимо, що Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» проводять у два конкурсні тури. Перший – на обласному (регіональному) рівні. Другий тур – на всеукраїнському.

Участь на всіх етапах конкурсу для підприємств безкоштовна.

Умовами участі є:

– відсутність податкового боргу на 1 січня поточного року.

– наявність статусу юридичної особи, платника податку на прибуток підприємств. Для платників податків у аграрній галузі можлива наявність статусу платника єдиного податку 4 групи.

– відсутність порушень податкового законодавства, доведених у судовому порядку протягом звітного року.

Переможцями обласного етапу Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2020» на Львівщині стали:

– ТзОВ Бурова компанія «Горизонти»
– ПП «Проект Буд»
– ТзОВ «Свісс Кроно»
– ТзОВ «СНЄЖКА-Україна»
– ТзОВ «Самбірська сонячна станція»
– ТзОВ ТВК «Львівхолод»
– ТВД Львівський Маяк
– ТзОВ «Фінансова компанія «ЕКО-ДІМ»
– ТзОВ «РСП «Шувар»
– КНП «Сокальська районна лікарня»
– ПП «НОРДІК-БУД»
– КНП «Стебницька міська лікарня»
– ДП «Західний ЕТЦ»
– ТзОВ «Абсолют Вест Сервіс»
– ПАТ «Кредобанк»

У Львові нагородили сумлінних платників податків

У Львові нагородили сумлінних платників податків

Серед критерії відбору: повнота та своєчасність сплати податків і зборів, податкова дисципліна, середня заробітна плата по підприємству, кількість робочих місць, благодійність та соціальний пакет роботодавця.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

8 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

8 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

8 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

12 години тому