Галерея

У Львові на Меморіалі Героїв Небесної Сотні запалили Ватру Гідності (ВІДЕО)

Напередодні Дня Гідності та Свободи, у Львові пластуни та студенти заспівали під гітару українських пісень та поспілкувались з очевидцями Майдану. Саме так згадали події Революції Гідності та вшанували пам’ять про людей, які захищали наші цінності, права і свободу.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

У Львові на Меморіалі Героїв Небесної Сотні запалили Ватру Гідності

У Львові на Меморіалі Героїв Небесної Сотні запалили Ватру Гідності

У Львові на Меморіалі Героїв Небесної Сотні запалили Ватру Гідності

«Це вже є добра львівська традиція, коли молодь збирається в переддень Святого Михаїла і у свій особливий спосіб дає енергію: піснею, словом. Це сьогодні потрібно кожному з нас – енергія перемоги. Я переконаний, що всі Святі разом з Україною, тому що ми робимо Божу справу. Ми боремося за нашу Незалежність», – сказав мер Львова Андрій Садовий.

Зокрема, учасники співали стрілецькі та повстанські пісні, охочі могли випити теплого чаю та поспілкуватись у дружньому колі.

«Холодно, з чаєм, щоб згадати те, що відчували Герої Небесної Сотні під час часів Майдану. Тому ми хочемо відтворити часи, які відбувалися тоді, зараз, щоб ми краще це відчули і несли оцей вогонь тепла», – зазначив пластун Назар Кірик.

Нагадаємо, 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Саме в цей день дев’ять років тому розпочалась Революція Гідності: розпочались перші протести української громадськості у відповідь на рішення Кабінету міністрів України про призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

28 хв. тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

45 хв. тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

1 годину тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

5 години тому