Галерея

У Карпатах розгорнули пункти обігріву (ФОТО)

Мобільні пункти обігріву з’явилися на чотирьох карпатських перевалах.

На карпатських перевалах у зв’язку із морозами та снігопадами рятувальники розгорнули мобільні пункти обігріву.

Про це повідомляють у ДСНС, пише Четверта студія.

Зокрема, мобільні пункти обігріву розгорнули 3 грудня на чотирьох карпатських перевалах: Яблуницькому, Буковецькому, Кривопільському та Вишківському.

Сніг

Сніг

Зазначається, що там люди не лише можуть зігрітися та відпочити, а випити гарячого чаю, підзарядити мобільні телефони. Також там розміщена техніка підвищеної прохідності, щоб, за необхідності, надати допомогу водіям.

Загалом для надання допомоги населенню у пунктах обігріву на карпатських перевалах залучено 4 одиниці техніки та 12 чоловік особового складу.

Крім того, у ДСНС додали, що через погіршення погодних умов рятувальники разом із поліцейськими здійснюють моніторинг стану доріг Рівненської області. Так, на автошляхах області чергують мобільні групи та спецтехніка ДСНС, Національна поліція України та Служби автомобільних доріг.

“Ситуація відстежується у цілодобовому режимі та перебуває під контролем екстрених служб. У разі виникнення надзвичайних випадків на дорогах, напоготові важка інженерна техніка”, – сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, у високогір’ї східної частини Закарпатської та Івано-Франківської областей очікується значна сніголавинна небезпека третього рівня. У зв’язку з небезпечною погодою служба порятунку закликає туристів та місцевих мешканців дотримуватися правил безпеки під час походу у гори.

Нагадаємо, перші зимові вихідні, 4-5 грудня, в Україні будуть багатими на опади та холодними.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

7 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

7 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

8 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

11 години тому