Галерея

Скандинавський хрест поїхав з України

До Дня Олсоку, Уряду Фінляндії подарували Скандинавський хрест.

Про це пише Четверта студія.

У такий спосіб львівський громадський діяч Олег Пилипенко подякував за різноманітну допомогу Україні у Російсько-українській війні, підтримку та непохитну позицію Уряду та народу Фінляндії!

Сам хрест виготовлений зі стріляних гільз 23мм спареної зенітної установки ЗУ-23-2, зі села Тарамчук Вугледарської міської громади Волноваського району Донецької області.

«Фінляндія вже надала Україні 13 пакетів військової допомоги на суму орієнтовно 1 мільярд 900 мільйонів євро. Владою Фінляндії погоджені й наступні пакети військової допомоги. У фінських військових на розгляді передача Україні старих винищувачів «Хорнет», після отримання замовлених раніше сучасних F-35. Також Фінляндія суттєво допомагала Україні у забезпеченні виробництва енергії у розпал війни. Впевнений, що Петтері Орпо схвально віднесеться та зрозуміє подарунок військового з України», – прокоментував власний подарунок співзасновник громадської організації «Королівський Львів» Олег Пилипенко.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

3 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

3 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

4 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

7 години тому