Галерея

Щомісячні побори з підлеглого – затримано начальника підрозділу патрульної поліції (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури викрито начальника сектору реагування патрульної поліції одного із відділень поліції Львівщини на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прокуратуру Львівської області.

За даними слідства встановлено, що затриманий вимагав від інспектора сектору реагування патрульної поліції надавати йому щомісячно неправомірну вигоду, одержану унаслідок приховування останнім адмінправопорушень у сфері порушення правил дорожнього руху, зокрема за керування транспортним засобом особами, що перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Після одержання чергової суми неправомірної вигоди у  розмірі 5 тис грн, чоловіка затримано в порядку ст.208 КПК України.

Наразі тривають слідчі дії, вирішуються питання щодо повідомлення фігуранту про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Першого слідчого відділу Територіального управлінням Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу Львівського управління ДВБ НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

1 день тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

1 день тому