Галерея

Наркотиків та психотропів на 600 тис грн – у Львові судитимуть 25-річного чоловіка

Прокурорами Франківської окружної прокуратури міста Львова скеровано до суду обвинувальний акт щодо 25-річного уродженця Червонограду, якого обвинувачують у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту особливо наркотичних засобів у великих розмірах та особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 307 КК України).

Про це ІВ Четверта студія повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

На початку травня цього року фігурант зупинений працівниками поліції біля пошти із посилкою, в якій знаходилося більш як 1,2 кг канабісу.

Наркотиків та психотропів на 600 тис грн – у Львові судитимуть 25-річного чоловіка

Слідством встановлено, що обвинувачений придбав канабіс, який розфасував у поліетиленові пакети, які зберігав при собі з метою подальшого збуту.

В ході обшуків за місцем проживання фігуранта було виявлено та розфасовані у зіп-пакети значну кількість психотропних речовин – амфетамін, «МДМА» та «LSD» та наркотичний засіб – канабіс.

Загальна вартість вказаних заборонених засобів та речовин на чорному ринку становить близько 600 000 грн.

Наркотиків та психотропів на 600 тис грн – у Львові судитимуть 25-річного чоловіка

Досудове розслідування здійснювали СВ відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 ГУ НП у Львівській області спільно з працівниками УБН у Львівській області ДБН НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її’ вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

21 годину тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

22 години тому