Галерея

На Львівщині затримано керівника райвідділу виконавчої служби

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру громадянину України за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, керівник одного із районних відділ Державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції організував протиправну схему з вимагання та отримання неправомірної вигоди від осіб за вплив на прийняття рішень службовими особами поліції.

Так, посадовець вимагав та одержав від колишнього працівника виконавчої служби неправомірну вигоду у розмірі 4 000 доларів США за вплив на прийняття рішення службовими особами сектору дізнання одного з районних відділів поліції ГУ НП у Львівській області щодо непритягнення останнього до кримінальної відповідальності за фактом службового підроблення офіційних документів.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України під час передачі усієї суми неправомірної вигоди.

У кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення службових осіб, які можуть бути причетні до вчинення кримінального правопорушення.

Заходи з викриття під процесуальним керівництвом прокурорів здійснювалися слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

7 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

15 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

15 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

15 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

19 години тому