Галерея

На Львівщині відкриють «гарячу лінію» для підприємців

Ситуація з блокуванням податкових накладних завдає серйозного удару бізнесу, зокрема, сільгоспвиробникам. Наприклад, для фермерів часто підставою відмови від розблокування є те, що, мовляв, послуги надають не на постійній основі. Тобто сільгоспвиробник повинен постійно одне й теж сіяти?! На такі нюанси повинні зважати інспектори, які розглядають скарги.

На цьому наголосила депутатка Ірина Сех під час засідання комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій сьогодні, 3 травня, пише Четверта студія з посиланням на прес-службу облради.

«У результаті блокування гальмуються розрахунки, відшкодування ПДВ, підприємства втрачають гроші, час, репутацію. Навіть податківці визнають, що система обробки податкових накладних є недосконалою. І передусім від цього потерпає малий і середній бізнес, страждають люди, які в такий важкий, воєнний час не виїхали за кордон, а намагаються працювати й підтримувати економіку.

Ми в обласній раді представляємо громаду Львівщини, люди нас обирали для того, щоби ми їх захищали, обстоювали їхні інтереси. І зараз, коли є така проблема, маємо стати на захист бізнесу. Зокрема, необхідно відкрити «гарячу лінію» обласної ради, на яку підприємці могли б звертатися зі скаргами, раз у квартал розглядати питання на засіданні комісії за участі представників Головного управління ДПС у Львівській області, підготувати та винести на розгляд сесії проєкт звернення щодо змін до системи обробки податкових накладних», – зауважила Ірина Сех.

Голова депутатської комісії Юрій Раделицький закликав підприємців звертатися щодо проблем із реєстрацією податкових накладних також і в комісію з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій облради.

У свою чергу в. о. начальника Головного управління ДПС у Львівській області Андрій Флис задекларував готовність до тісної співпраці з Львівської обласною радою.

На Львівщині відкриють «гарячу лінію» для підприємців

На Львівщині відкриють «гарячу лінію» для підприємців

На Львівщині відкриють «гарячу лінію» для підприємців

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

14 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

14 години тому