Галерея

На Львівщині відбувся національний чемпіонат зі спортивної акробатики

На Львівщині відбувся національний чемпіонат зі спортивної акробатики: серед переможців – дрогобичани

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОВА.

Спортсмени змагались у гімнастичній залі Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.  Вони представили 10 регіонів України. Загалом учасників було 237 – у двох вікових категоріях та чотирьох номінаціях. 

Чемпіонат тривав три дні поспіль, розіграли двадцять чотири комплекти нагород. Чимало нагород виборола і збірна команда Львівської області. 

Так, у жіночих парах І розряду перше місце посіли Віра Ніколаєнко та Ангеліна Повєткіна. У змішаних парах І розряду перше місце здобули Ірина Пруська та Ярослав Іваник. Їх тренер – Тетяна Вагіла. Усі вони тренуються у Дрогобичі. 

У жіночих парах серед кандидатів у майстри спорту перемогли дрогобичанки Анастасія Тріла та Анастасія Гнатків. У чоловічих групових виступах серед кандидатів у майстри спорту третє місце посіли Данило Полушкін, Станіслав Судєжов, Владислав Штельмах та Остап Кулик. У змішаних парах друге місце у багатоборстві та балансовій вправі і третє місце у динамічній вправі здобули Анастасія Гринько та Богдан Пишкович.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

4 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

4 години тому