Галерея

Львівщина прощається із сімома захисниками України (ФОТО)

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Сьогодні на Львівщині прощаються із захисниками:

🕯️Михайло Лях 

Уродженець села Верхнє Висоцьке, житель села Красне Стрийського району. Загинув 31 березня 2023 року поблизу Авдіївки Донецької області внаслідок штурмових дій ворога. У воїна залишилася дружина Ганна та двоє дітей.

🕯️Михайло Назаркевич

Мешканець села Обидів Кам’янка-Бузької громади. Був військовослужбовцем 128-ї ОГШБр. Загинув 1 квітня 2023 року внаслідок виконання бойового завдання. У воїна залишились мама, дружина та двоє синів.

🕯️Павло Боднар

Уродженець міста Стрий, проживав у селі Грабовець, Грабовецько-Дулібівської громади.

З липня 2022 року боронив Україну. Був рядовим, розвідником механізованого батальйону військової частини. Два місяці вважався зниклим безвісті. Загинув на Бахмутському напрямку.

🕯️Максим Депутат 

Уродженець міста Вараш Рівненської області, згодом жив у Львові. Від початку вторгнення боронив державу у складі 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка оперативного командування «Схід» Сухопутних військ ЗСУ. Виконував бойові завдання на Харківщині та Донеччині. У воїна залишилися мама та брат.

🕯️ Роман Боровик

Уродженець міста Вінниця. Згодом проживав у Львові. З першого дня вторгнення став до лав 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ, був старшим бойовим медиком. Боровся із загарбниками на східному напрямку. У захисника залишилися дружина, троє дітей, мама та сестра.

🕯️ Владислав Загорулько

Уродженець міста Суми. З 2017 року проживав у Львові. Від початку вторгнення рф добровольцем пішов у лави 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Боровся на східному напрямку. У воїна залишились батьки, двоє братів та сестра.

🕯️Орест Кінаш 

Уродженець села Уличне, Трускавецької громади. Був офіцером 53 ОСБ. Загинув 29 березня 2023 року під Бахмутом.

Пам‘ятаємо

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

14 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

14 години тому