Галерея

Львівщина прощається із сімома захисниками України (ФОТО)

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Сьогодні на Львівщині прощаються із захисниками:

🕯️Мар’ян Волков
Стриянин. Призваний на службу у травні 2023 року. Солдат механізованого відділення – бойової машини в/ч. Загинув під час артилерійського обстрілу на Донеччині.

🕯️Василь Косолович
Житель села Баня Лисовицька Моршинської громади. Воював на східному напрямку. Помер поблизу населеного пункту Мала Рогань Харківської області. У воїна, який добровольцем пішов захищати країну, обірвався тромб.

🕯️Олег Дяків
Житель Миколаєвської громади. Солдат, механік відділення технічного обслуговування автомобільної техніки взводу забезпечення самохідного артилерійського дивізіону військової частини А4681.

🕯️Едуард Сироватський
Львів’янин. За порадою дідуся, ветерана двох війн, вступив до Енгельського вищого зенітного ракетного командного училища протиповітряної оборони. Після завершення навчання повернувся на Батьківщину та проходив службу у лавах Військ протиповітряної оборони Збройних Сил України. Від початку повномасштабного вторгнення рф добровільно став на захист Батьківщини. Старший лейтенант. Виконував бойові завдання у лавах 65-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Боровся із окупантами на південному напрямку. У воїна залишилися дружина, донька, онука та брат.

🕯️Ігор Габер
Уродженець села Стрільбичі Львівської області.
Від початку повномасштабного вторгнення став до лав 137-го окремого батальйону морської піхоти 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського Військово-морських Сил Збройних Сил України. Боронив державу на східному напрямку. У воїна залишилися бабуся, мама, брат, дядько, двоюрідні брати і сестри.

🕯️Володимир Левицький
Житель міста Миколаєва. Зник безвісти 7 жовтня 2022 року в районі Нової Кам’янки, Херсонської області внаслідок бойового зіткнення з противником та артилерійського обстрілу. У серпні цього року вдалось ідентифікувати тіло Захисника. Його визнано загиблим. Посмертно Героя нагороджено медаллю «За військову службу Україні».

🕯️Роман Яблонський
Житель міста Радехів. Навідник мотопіхотного відділення 2 мотопіхотного взводу 3 мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону, рядовий ВЧ А1008. Загинув 13 серпня 2023 в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання у Харківській області.

Вічна памʼять Героям!🕯️🙏🏻

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканець Яворівщини проведе 8 років за ґратами за вбивство

У ході сутички обвинувачений взяв ніж та завдав потерпілому один удар в шию. Від отриманих…

25 секунд тому

На Золочівщині у двох іноземців конфіскують землі

Недопущення незаконного володіння землями України

4 хв. тому

У Львові діти отримають гроші від Садового

Учні, які стали переможцями міжнародних, всеукраїнських олімпіад та інтелектуальних конкурсів та змагань, отримають грошові премії…

7 години тому

У Львові діятиме програма “Відвага до бізнесу”

грантова підтримка підприємницької діяльності ветеранів та членів їхніх сімей"

9 години тому

У Львові пролунав вибух

Біля приміського вокзалу о 16:58 львівʼяни могли чути вибух, який стався внаслідок загоряння автівки

15 години тому