Галерея

Львівщина попрощалась із пʼятьма захисниками

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Вчора Львівщина попрощались із захисниками:

🕯️ Віталій Коцовський

Мешканець міста Ходорів Стрийського району. У 2019 році підписав контракт із 128-ю гірсько-штурмовою бригадою «Закарпаття». За час проходження служби воїна нагородили орденами ім. Б. Хмельницького ІІІ ступеня та «За особливу службу» ІІІ ступеня; відзнаками командувача об’єднаних сил «Козацький хрест» ІІ ступеня та «Почесною відзнакою батальону».

🕯️ Юрій Демиденко 

Народився у місті Потсдам (Німеччина). У 2014 році добровольцем став на захист Батьківщини до лав 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ. Брав участь у боях за Донецький аеропорт. Із 2020 року проходив службу у складі 11-го прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Початок повномасштабного вторгнення російської федерації Юрій зустрів на передовій. Виконував бойові завдання на Сумщині, згодом – на східному напрямку фронту. За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, указом Президента України воїна відзначили орденом «За мужність» III-го ступеня. У захисника залишилися дружина та 14-річний син.

🕯️ Юрій Главацький 

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів до лав 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Після проходження навчань виконував бойові завдання на східному напрямку. У Юрія Главацького залишилися мама, сестра, швагри, племінники, троє хрещених дітей, цивільна дружина та її батьки.

🕯️ Василь Гриник

Мешканець Червоноградського району. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Військову службу проходив у вч А 0224. Загинув 2 листопада 2023 року на Донеччині у боях за територіальну цілісність Батьківщини. 

🕯️ Павло Мазник

Мешканець Червоноградського району. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Проходив військову службу вч А4447. Загинув 5 листопада 2023 року на території Запорізької області у боях за незалежність Батьківщини. 

Вічна памʼять усім героям!🙏

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

3 години тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

5 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

6 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

6 години тому