Галерея

Львів прощається із захисниками Петром Корсаком та Богданом Бабієм

Львів прощається із захисниками Петром Корсаком та Богданом Бабієм

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛМР.

🕯 Богдан Бабій (09.02.1990-13.08.2023). Уродженець села Лопушна Львівської області. Навчався у ліцеї «Сихівський». Здобув освіту у Львівському державному університеті фізичної культури. Після завершення навчання проходив військову службу. У мирний час працював у сфері торгівлі, згодом – експедитором. Із перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист Батьківщини у лави 115-ї окремої механізованої бригади. Попри отримане поранення, вже у вересні знову повернувся на війну. Напередодні загибелі мав отримати військове звання «сержант».

🕯 Петро Корсак (04.02.1979-13.08.2023). Уродженець села Бортків Львівської області. Учасник Революції Гідності. Виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у лавах тодішнього 25-го батальйону територіальної оборони «Київська Русь». У 2016 році повернувся з фронту через серйозне поранення. Із початком повномасштабного вторгнення, попри статус людини з інвалідністю, добровільно став на захист Батьківщини. Боронив територіальну цілісність держави у лавах 1-ї окремої бригади спеціального призначення імені Івана Богуна. За особистий героїзм був нагороджений нагрудним знаком Міністерства оборони «За зразкову службу». Загинув, рятуючи побратимів.

Чин похорону військових розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Вічна слава Героям! 🇺🇦

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові діти отримають гроші від Садового

Учні, які стали переможцями міжнародних, всеукраїнських олімпіад та інтелектуальних конкурсів та змагань, отримають грошові премії…

7 хв. тому

У Львові діятиме програма “Відвага до бізнесу”

грантова підтримка підприємницької діяльності ветеранів та членів їхніх сімей"

2 години тому

У Львові пролунав вибух

Біля приміського вокзалу о 16:58 львівʼяни могли чути вибух, який стався внаслідок загоряння автівки

9 години тому

Тягнибока нагородили Золотим гербом міста Львова

Депутата Львівської міської ради від ВО «Свобода» Андрія Тягнибока

9 години тому

У Львові депутати внесли змін у бюджет

Депутати внесли зміни до бюджету розвитку бюджету Львівської громади на 2024 рік

9 години тому

У Львові депутати дали дозвіл на відновлення музею Шухевича

Це територія меморіального музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича, який був знищений внаслідок удару безпілотника рф

9 години тому