Галерея

До Львова приїхали крафтові виробники

У межах святкування Дня міста на площі біля ЛНУ імені Івана Франка сьогодні триває «LVIV CRAFT FEST».

Про це повідомив в о голови ЛОР Юрій Холод, пише Четверта студія.

Майже 60 крафтових виробників приїхали сьогодні до Львова з цілої області, щоб запропонувати містянам до великоднього столу найкращі свої продукти.

Цьогоріч «LVIV CRAFT FEST», традиційно, організував Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА за співпраці з Агенцією регіонального розвитку, а підтримала Міжнародна організація міграції (МОМ). Метою ярмарку є не тільки надати виробникам додатковий майданчик для продажу продукції та знайти нових покупців для їхніх, часто унікальних, товарів, а й сприяти комунікації між малими підприємцями, представниками влади, міжнародними партнерами та покупцями.

Для більш фахової розмови щодо розвитку крафтового підприємництва на Львівщині фахівці галузі АПК також зберуться на коротку конференцію.

Від імені Львівської обласної ради, подякував малим підприємцям за їхню стійкість у складний воєнний час, за прагенння досконалості, яке ми зауважуємо у їхній чудовій продукції, за незмінну підтримку нашого війська.

Ви ще встигаєте придбати щось смачне до  великоднього столу, а також маєте гарну нагоду купити і передати щось особливе нашим захисникам, – йдеться у повідомленні

Коментарі

Олег Довганик