Галерея

Distress та сингл «Не відчуваю»: рефлексії людини, яка опинилася у вирі історичних подій

2023 рік вже подарував нам велику кількість справді цікавих українських треків від молодих, та не дуже, виконавців. На щастя, тренди на так звану «байрактарщину», які певною мірою навіть дискредитували багатьох артистів, вже зійшли на нуль.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу співака.

Справді новим кроком у вітчизняній музиці є новий сингл від Distress «Не відчуваю». Оригінальність цього трека — не просто красива фраза для прес-релізу. Пісня на усі 100% була створена автором та виконавцем. І більш того, трек будується повністю на одному семплі, створеному з голосу артиста і кількох інструментів.

«Пісня була повністю зроблена мною. Від створення біту — до запису. Я також взяв на себе мікшування і мастеринг», — розповідає сам артист.

Але технічна сторона та продюсування треку не є головною фішкою реліза. Цей трек має зміст та меседж, який так потрібен кожному українцю саме зараз. «Цей трек я присвячую людям які не знають що робити в такі складні часи, і людям які завжди будуть засуджувати тебе за твій вибір», — пояснює Distress.

Сингл «Не відчуваю» є першим україномовним релізом артиста, який раніше концентрувався на створенні англомовного репертуару. Перед переходом до музики на рідній мові Distress пройшов через особисті трансформації, які змінили його та його творчість: «Ця пісня про великі зміни у світі за останні роки, які стали вже дуже звичними, через що майже не реагую на них дуже емоційно. Стараюся останнім часом просто жити своє життя та робити лише те, що хочеться. Я задаю собі питання: «Світ перевернувся, але ким ти став?». Я маю відповідь: «Я обрав світлу сторону, я продовжую займатися музикою і мої цілі залишилися незмінними».

Текст має простий, але вкрай важливий меседж та багато розповідає про артиста: «Кажучи що «нема ні пекла, ані раю», я маю на увазі що є тільки «тут і зараз». Процес створення пісні був дуже швидким, я зробив біт за 15 хв, і одразу на фристайлі пішли рядки з моєї голови, наче вони вже були готові давно», — ділиться Distress.

Оцінити справді оригінальний трек з якісною лірикою можна прямо зараз на усіх стримінгових майданчиках:

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: Distress

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

2 години тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

4 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

5 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

5 години тому