Галерея

Авіакомпанія Lufthansa здійснила перший прямий регулярний рейс з Франкфурта до Львова (ФОТО)

Сьогодні, 30 квітня, у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького водяною аркою зустріли новий регулярний рейс Lufthansa за маршрутом Франкфурт-Львів, з’єднавши західні повітряні ворота України з найбільшим аеропортом-хабом авіакомпанії.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Відкриття рейсу Львів-Франкфурт – це велике надбання за часів пандемії, відкриття доступу до найбільшого транзитного хабу авіакомпанії Lufthansa. Аеропорт Франкфурта-на-Майні є одним з найбільших хабів Європи. Цей напрямок – це високе визнання аеропорту Львова, його підняття у рівні якості обслуговування пасажирів та доступ до світових лідерів авіаперевезень.

Раніше ця авіакомпанія літала до Мюнхена, а зараз вирішила змінити його на Франкфурт. Зазначу, що сьогодні на першому рейсі є 100% завантаженість літака на приліт (79 з 80 місць). Це дуже гарний знак. На відліт заплановано трохи менше пасажирів, але це все одно дуже гарний початок», – розповіла Тетяна Романовська, Генеральний директор Державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького».

«Цей рейс – це дуже важливі і приємні новини напередодні Великодня та Дня міста з кількох причин. Німеччина завжди була особливо важливою країною для нашого міста. Якщо подивитись на туристичні показники 2019 року, то 5% всіх відвідувачів Львова були саме німцями, а це близько 135 тисяч осіб. Зараз ми маємо дуже добрі зв’язки з цією країною в напрямках ІТ, бізнесу. Раніше у нас був зв’язок з Франкфуртом через WizzAir, але він літав до іншого аеропорту, а зараз Lufthansa літатиме до транспортного хабу, що дає сполучення нашого міста фактично зі всім світом», – сказав під час відкриття рейсу перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Рейси виконуватимуться спочатку 3 рази на тиждень – по середах, п’ятницях та неділях, а з 1 червня частота виконання рейсів збільшиться до 6 на тиждень (по понеділках, вівторках, середах, четвергах, п’ятницях, неділях).

«Ми маємо вже тривалі відносини зі Львовом впродовж 17 років. Минулого року через коронавірус ми припинили польоти з цього аеропорту до Німеччини, але зараз через тісні економічні стосунки, культурні зв’язки, знову відновлюємо сполучення, але тепер з Франкфурта. Ми починаємо літати з ретельністю 3 рази та тиждень, а з червня плануємо збільшувати до 10 на тиждень», – сказав Рене Койнзак, генеральний директор з продажів Lufthansa Group в Україні.

Авіакомпанія Lufthansa здійснила перший прямий регулярний рейс з Франкфурта до Львова, фото Андрій Москаленко/ФБmore
Авіакомпанія Lufthansa здійснила перший прямий регулярний рейс з Франкфурта до Львова, фото Андрій Москаленко/ФБmore
Авіакомпанія Lufthansa здійснила перший прямий регулярний рейс з Франкфурта до Львова, фото Андрій Москаленко/ФБmore
Авіакомпанія Lufthansa здійснила перший прямий регулярний рейс з Франкфурта до Львова, фото Андрій Москаленко/ФБmore

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

3 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

11 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

11 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

12 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

15 години тому