Український Тріумф на “Future Fashion Faces World 2017”

Культура 26 Листопада, 2017 1 841

Комадна зі Львова, яка представляла Україну на міжнародному модельному конкурсі “Future Fashion Faces World 2017”, зібрала рекордну кількість нагород

До сонячної Туреччини вирушили позмагатися за головну корону конкурсу “Future Fashion Faces World 2017” три моделі: Ольга Кусько, Катрін Синенька та Назарій Омельченко. Очолювала делегацію національний директор, власниця модельної агенції “Chameleon models” Анжела Андреєвська. За вигляд учасників відповідали візажист та викладач у Ego Style Make Up School
Ольга Януш разом із стилістом зачісок Оксаною Максимів.

Тривалі репетиції, недоспані ночі, бойовий дух команди та віра у себе увінчалися успіхом. Студентка “Львівської Політехніки” Ольга Кусько здобула перемогу, вперше потрапивши до конкурсу міжнародного рівня.

“Звістка про поїздку на конкурс була для мене несподіванкою. І дізналася я про це буквально за місяць до відльоту в Анталію. Підготовка до конкурсу була насиченою, щодня примірки у дизайнерів, заняття з дефіле та фотопозування, аби ми були справжніми професіоналами, настанови національного директора. Саме за період підготовки я та Назар навчились
з півпогляду Анжели Андрієвської розуміти результат своєї роботи”, – пригадує Ольга.

“Winner Future Fashion Faces World 2017”

“Кожен вихід на подіум змушував мене по-справжньому хвилюватися, бо всі образи були дуже різними. Моє завдання полягало в тому, аби якнайповніше передати настрій та задум дизайнерів. Найважче я переживала Гала-концерт, адже мої підбори виявилися не таким вже й зручними, як я гадала раніше. Ноги були стерті до крові, а деякі пальці спухли так, що без сліз у взуття я не влазила. Але доводилося… Я знала, заради чого це роблю, хоч після повернення до Львова пішла до лікаря”, – додає Ольга Кусько.

Дівчина вразила суддівський склад своєю неординарністю, нестандартним кольором волосся, перевтіленнями, професійним дефіле та фотопозуванням.

“Найяскравішим для мене став третій день. По-перше, – зйомки на телебаченні. По-друге, показ у Гарлі Девідсоні, де мені випало закривати показ на легендарному мотоциклі.

Але найцікавіше почалося з заходом сонця, адже для нас замовили цілий клуб і презентували коктейлі. Ми танцювали до болю в п’ятах, веселилися, випивали, а вже після повернення в Україну дізналися про те, що насправді коктейлі були безалкогольними.

За тиждень конкурсу нам довелося пережити дуже багато. Ми щиро раділи тріумфам, прислухалися до порад національного директора. Не раз доводилося заспокоювати одне одного та підтримувати, коли нерви давали про себе знати. Я пишаюсь тим, що ми вистояли, залишилися справжньою командою. Зараз ми підтримуємо зв’язок з іншими учасниками конкурсу, запрошуємо їх до України. Після цього тижня в мене з’явилися нові справжні друзі”.

«Найкраща подіумна хода»

Без сумнівів, найбільшим досягненням для українців стало Ґран-прі, яке журі присвоїли Назарію Омельченку. Для нього конкурс став тріумфальним початком кар’єри, оскільки до модельного агентства юнак потрапив за три тижні перед поїздкою в Анталію. Наполеглива робота над модельним дефіле дала плоди, а саме – перемогу в номінації “Найкраща подіумна хода”.

“Ще й досі не віриться, що мрії збуваються. Три місяці тому я допомагав ремонтувати автомобілі, був звичайним студентом, ходив на пари. Відтак на проханням матері заповнив анкету на кастинг “Future Fashion Faces World 2017” до національного директора України Анжели Андреєвської. А коли йшов на співбесіду, то насправді ні нащо не сподівався…

Через два дні мені прийшло повідомлення, що отримав так званий “зелений коридор», тобто я став офіційним учасником міжнародного модельного конкурсу, де представлятиму весь чоловічий моделінг України. Аж до від’їзду у  Туреччину, я не міг повірити, що це трапилось зі мною, хоча за два тижні до конкурсу підготовка була шалена”.
“Що ж до самого конкурсу, – веде далі Назар, – то він тривав сім днів. Таке враження, що виснажливі репетиції – це змагання на виживання. Ми всі чудово знали, що навіть там за нами стежать і за проставляють бали.

Мені дуже хотілось привезти перемогу для України. І, не вміючи професійно дефілювати, тренувався уночі коридорами готелю.
Тож яким було моє здивування, коли здобув перемогу у номінації “Best Catwalk”.

Що ж до Катрін Синенької, то це вже другий міжнародний досвід для української моделі. Адже півроку тому вона привезла з Албанії до України корону та титул першої віце-міс “Miss Summer World 2017”.

Сенсацією Анталії стало те, що Катрін зі зростом 167 см виборола корону та континентальний титул “Future Fashion Faces Europe 2017”, який надав їй статус головної моделі Європи. Так було зруйновано міф, буцім не можливо побудувати успішну модельну кар’єру зі зростом менше 170 см.

“Future Fashion Faces Europe 2017”

«Коли на церемонії вручення переможців найголовніших титулів конкурсу “Future Fashion Faces World 2017” на сцені щоразу оголошували слово “Ukraine” та наші імена, серце просто завмирало. Це перемога, це тріумф і розуміння, що зусилля та праця таки винагороджуються . Пишаюся усією командою без винятку, особливо переможницею “FFF World 2017″ Ольгою та володарем Ґран-прі Назарієм”, – ділиться враженнями модель.

«Найбільше ж хочеться розповісти про серце нашої делегації – національного директора Анжеліку Андрієвську. Це – наставниця, ментор та просто подруга. Вона доклала максимум зусиль та здоров’я, аби країну представити найкраще. Вона розгледіла у кожному з нас потенціал та жагу до перемоги, а для цього потрібно неабиякий досвід і талант.

Професіоналізм Анжеліки та її колосальна підтримка у моменти, коли у когось з команди здавали нерви, безсумнівно мусили увінчатися успіхом. Надаремно титул “Найкращий національний директор” та відповідну корону отримала саме вона.

Дуже відповідально підійшла Анжеліка і до вибору візажиста та стиліста зачісок, обравши найкращих майстрів своєї справи та просто чудових дівчат.

Ольга Януш була для нас не тільки гримером та beauty художником, а й хорошим другом, що завжди знайде слова і підбадьорить перед виходом на подіум.

Талант Оксани Максимів допоміг мені, Олі та Назару щодня виглядати кардинально іншими, оскільки до кожного образу вона створювала неповторні зачіски різноманітних кольорів та довжини. Все це, безперечно, забезпечило перемогу нашій команді”.

“Найкращий Національний директор”

Над образами учасників працювала ціла команда молодих, талановитих українських дизайнерів. Візитівками стали національні костюми, що сповна передавали традиції, символіку та характер українського народу.

Над західноукраїнським вбранням Ольги та Назара працювала школа дизайну “GeoNel” на чолі з Нелею Білай. Казковий костюм для Катрін пошила дизайнер із Хмельницька Ніна Шафінська. Вона поєднала у вбранні український фольклор та футуристичні елементи.

У гардеробі кожного конкурсанта мали були чорно-біла та червоно-біла кольористика, яку готували Олена Ковальчук та Наталія Цибулько зі школи “GeoNel”. Саме ці сукні стали вирішальними для перемоги у номінаціях “Найкращий арт-костюм” та “Fashion Look”.

Окремої уваги заслуговують сукні, створені дизайнером Івоною Лобан. Колекція була створена для загострення уваги до зруйнованого храму в Львівській області, в якому перебувають геніальні фрески неймовірної краси художника Пінзеля. Сукні, які переливались у світлі софітів золотом та сріблом, здобули перемогу у номінації “Найкраще вечірнє вбрання”. Королівські шлейфи, переливи та легкість повітряних палантинів перевтілювали учасників на справжніх ангелів.

І результат: команда здобула вісім перемог у різних номінаціях та три головних призи: континентальний титул “Future Fashion Faces Europe 2017”, Ґран-прі конкурсу та титул “Найкращий Національний директор”.

“Для всіх нас це – тільки початок чогось грандіозного. Бо у кожного з команди виросли крила і з’явилися нові цілі, про які колись навіть подумати боялися. І я, модель з ростом 167 см, з гордістю носитиму континентальний титул “Future Fashion Faces Europe 2017″.  Звісно, працюватиму ще напруженіше, бо VOGUE MAGAZINE не за горами”, – підсумувала титулована “Future Fashion Faces Europe 2017” Катрін Синенька.

Коментарі