Україні вдалося забезпечити макрофінансову стабілізацію та вихід із зони ризику — Порошенко

Економіка 11 Січня, 2019 55

Фото: "Укрінформ"

Завдяки спільним зусиллям Україні вдалося забезпечити макрофінансову стабілізацію і вихід із зони ризику, пов’язаного з дефолтом.

Про це глава держави повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Скриншот/Facebook

«Ще чотири роки тому Україна була за півкроку від дефолту і за крок від національної катастрофи. А подальша збройна агресія РФ, незаконна анексія Криму та окупація частини Донбасу призвели до втрати приблизно чверті промислового потенціалу», – написав президент.

«Проте нам вдалося спільними зусиллями забезпечити макрофінансову стабілізацію і вихід України із зони ризику. Я абсолютно чітко розумію, що перед нами все ще безліч проблем, які належить вирішити. Але найважче у нас точно позаду. Рухаємось вперед!», – додав Порошенко.

#ЕкономічнеЗростання

Ще чотири роки тому Україна була за півкроку від дефолту і за крок від національної катастрофи. А подальша збройна агресія РФ, незаконна анексія Криму та окупація частини Донбасу призвели до втрати приблизно чверті промислового потенціалу.Проте нам вдалося спільними зусиллями забезпечити макрофінансову стабілізацію і вихід України із зони ризику. Я абсолютно чітко розумію, що перед нами все ще безліч проблем, які належить вирішити. Але найважче у нас точно позаду. Рухаємось вперед!#ЕкономічнеЗростання

Опубліковано Петром Порошенком Четвер, 10 січня 2019 р.

Відео: Facebook/Петро Порошенко

 

Коментарі