У Львові пройде масштабна конференція для тих, хто мріє працювати в ІТ

Економіка 20 Листопада, 2019 352

Ілюстрація: lviv-start.itstep

Захід охопить 18 найбільших міст України

У Львові 23 листопада відбудеться конференція Start IT 2019  для тих, хто бажає почати працювати в ІТ-сфері. Це масштабний захід, який охопить 18 найбільших міст України.

Як пише «Четверта студія», організатором Start IT 2019 є IT Step Academy, яка вже 20 років надає освітні послуги у сфері ІТ. Це перша масштабна Всеукраїнська конференція для тих, хто хоче працювати у галузі інформаційних технологій, але не знає, з чого почати. Start IT 2019 в Україні – це понад 200 спікерів, 18000 гостей.

«Учасники конференції зможуть зануритися в IT, познайомитися з відомими спікерами, поспілкуватися з професіоналами найбільших IT-компаній і дізнатися умови навчання у провідних освітніх центрах країни.

Зокрема, на конференції будуть такі цікаві теми, як:

Як гуманітарію знайти себе в ІТ

Перша робота в ІТ: де і як шукати

Як «продати» себе компанії: відповідь рекрутера

Як тримати work-life баланс

Крім того, поговоримо про розвиток стартапів, а також про те, як краще здобувати ІТ-освіту: в університетах, на курсах чи вдома онлайн»,- повідомили організатори.

Конференція Start IT 2019 пройде 23 листопада у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17). Захід триватиме з 10:00 до 18:00. Вхід вільний за умови реєстрації.

 

Коментарі

Позначки: , ,