На заводі у Львові розширили можливості з ремонту озброєння літаків типу МіГ-29

Економіка 16 Березня, 2019 101

фото ukroboronprom.com.ua

ДП “Львівський державний авіаційно-ремонтний завод”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, розширив свої технологічні можливості з відновлення військової авіації.

Про це повідомляє прес-служба державного концерну «Укроборонпром», до складу якого входить завод.

Так, на заводі розширено номенклатуру ремонту плат блоків авіаційного, радіоелектронного обладнання та авіаційного озброєння літаків типу МіГ-29.

Для якісної діагностики і скорочення часу для ремонту плат підприємством закуплено сучасний автоматизований діагностичний комплекс (АДК) серії “Діана – 4.6”, який призначений для діагностування складних цифрових і цифро-аналогових змінних елементів електронної апаратури.

Також, протягом 2018 року за власні обігові кошти, без зупинки технологічного процесу гальванічного покриття деталей авіаційної техніки, здійснено ремонт та реконструкцію приміщення лінії підготовки та багатошарового покриття гальванічної дільниці цеху № 7 (механічного).

фото ukroboronprom.com.ua

Встановлено обладнання та гальванічні ванни українського виробника із сучасних термопластичних матеріалів. Дільниця модернізована випрямлячами постійного струму типу ВАКР-М.

 

Коментарі

Позначки: , , ,