Гроші Путіна для горян

Статті 24 Березня, 2019 196

Ілюстрація: economics-prorok.com

Про чесність і непідкупність «біло-сердечних» – у публікації Василя Музики у газеті «Бойківщина».

Як зазначається, окружна виборча комісія округу № 125 з виборів Президента України затвердила склади дільничних виборчих комісій.

Попередній аналіз показує, що у керівному складі комісій Турківського району більшість мають представники кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко. Так із 67 дільничних виборчих комісій району головами комісій від Юлії Тимошенко стали 9 осіб, заступниками – 8, секретарями – 6. Натомість від Руслана Кошулинського відповідно – 3, 3 і 8, від Петра Порошенка – 0, 3, 1. Діючи й Президент Порошенко дотримується виборчого законодавства, на відміну від політичних конкурентів.

Дивує те, що представники Тимошенко, які виступають за чесність і непідкупність у виборчому процесі, фактично направили своїх прихильників у керівний склад виборчих комісій від кандидатів Габера, Новака, Ригованова, Носенка, Кармазіна, Соловйова, а також від Тарути, який напряму заявив, що підтримує Юлію Тимошенко.

Тож давайте подумаймо, чи є такі чесні й непідкупні біло-сердечні?!

Зокрема, в м. Турка за поданням від кандидата Габера членом комісії є депутат міської ради від фракції «Батьківщини» Лілія Писанчин, а за поданням від кандидата Кармазіна членом комісії є Анна Миклюсевич, яка представляла Турківську «Батьківщину» на з’їзді в Києві під час висування кандидата у президенти Тимошенко. В с. Бітля за поданням від кандидата Носенка членом комісії є лісник Іван Ворон, підлеглий депутата районної ради від фракції «Батьківщина» Романа Богайчика, який також представляв Турківську «Батьківщину» на з’їзді в Києві, а в с. Шандровець за поданням від кандидата Ригованова членом комісії стала Марія Славич, активістка місцевого осередку БЮТ, палка прихильниця Московського патріархату…

Тимошенко згідно поданої декларації навіть не має свого будинку, бідніша за жителя села, а тут виставила 8 технічних кандидатів у Президенти. Звідки такі гроші в «біднячки» Тимошенко, щоб проплатити 8-10 технічних кандидатів? На це потрібно орієнтовно 1 млрд. грн. на одного технічного кандидата, щоб проплатити роботу членів ДВК.!

Ніяких українських бюджетів не вистачить у масштабах держави.

Якщо в дільничній комісії в середньому по 16-20 осіб, то більша половина з них від Тимошенко та її технічних кандидатів. Є ще члени дільничних комісій від опозиційних до влади кандидатів Кошулинського, Ляшка, Шевченка, Гриценка, Зеленського, Смешка та інших.

Голови, заступники та секретарі комісій від Тимошенко та її технічних кандидатів є в 54-х комісіях із 67-и в районі.

Для чого Тимошенко потрібна більшість в керівному складі ДВК? Відповідь очевидна: здійснити масові фальсифікації в день голосування та підкуп виборців. Адже за інформацією СБУ на підкуп виборців на кожну область виділено 1 млрд. грн.. Про це свідчать відкриті кримінальні справи у Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій областях.

У недавньому звіті розвідки США йдеться, що Кремль прагне застосувати низку інструментів, щоб «скористатися крихкою економікою Києва, корупцією, кібер-вразливістю і суспільним невдоволенням». Яка ж їхня мета?

Відповідь проста – Путін вливає свої гроші в Тимошенко та її технічних кандидатів, щоб вплинути на результат виборів. Росія фінансує мільярди рублів, щоб змістити нинішнього Президента України та мати нового лояльного до Росії керівника держави. А наші люди продаються за російські гроші.

Це яскраво видно, як прихильники Московського патріархату в ряді сіл району працюють проти Президента Порошенка. Зокрема, в селах Шандровець, Лосинець, Мельничне, Радич, в яких прихильники Кіріла працюють в дільничних комісіях від Тимошенко та її технічних кандидатів. А в таких селах як Либохора, Карпатське, Бітля, Сигловате та деяких інших багато членів дільничних комісій є родичами московських попів у Східній Україні та Росії.

Ось така справа, шановні бойківчани!

Російські гроші для леді-Ю та її технічних кандидатів (по 500 доларів на одного члена комісії), а також вплив вихідців з району, які стали священиками МП (за деякими даними це близько 2,5 тис. чоловік) на своїх батьків, родичів в турківських селах роблять свою чорну справу.

Коментарі

Позначки: , , , ,