Звіріємо: у Львові під час конфлікту водій іномарки вдарив ножем у груди іншого водія

Новини 13 Липня, 2019 214

Фото ілюстративне

У Львові водій іномарки вдарив у груди водія іншого автомобіля і з місця події втік залишивши пораненого ним чоловіка на місці конфлікту.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, подія сталася сьогодні, 13 липня,  близько 00.20,  на Сихові.

Під час конфлікту, який виник між двома водіями, водій «Тойоти», 44-річний львів’янин, вдарив ножем у груди 43-річного водія автомобіля «Ніссан». Водій «Тойоти» з місця пригоди втік.

На місце прибула слідчо-опративна група, яка невдовзі встановила місце знаходження і на перехресті вулиць Луганська-Стрийська в порядку ст. 208 КПК України затримала водія «Тойоти».

Постраждалого водія «Ніссану» госпіталізовано.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Всі обставини події встановлюються.

Як повідомив координатор ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич, інцидент стався поблизу ринку «Шувар» на проспекті Червоної Калини.

Скриншот ФБ

«Поблизу верхнього ринку Шувар, що на пр.Червоної Калини, завдали ножового поранення людини. За попередньою інформацію поранено у грудну клітку. За словами очевидців, відбулася суперечка між водіями, що саме спричинило конфлікт – невідомо. Від рідних потерпілого: на дорозі нас підрізали декілька раз, почали сигналити йому, потім на «Шуварі» зупинились, та підійшли до тієї машини, почали кричати, що з дитиною в машині та витягувати водія з машини, а він взяв ножиком вдарив та втік», – йдеться у дописі Зінкевича.

 

Коментарі

Позначки: , , ,