Зубожіння: Тимошенко одягнула підбори за 40 тисяч гривень

Новини 28 Жовтня, 2019 447
Тимошенко задекларувала 148 мільйонів гривень. Фото: відкриті джерела.

Тимошенко задекларувала 148 мільйонів гривень. Фото: відкриті джерела.

Лідер  політичної партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко з 1 жовтня 2019 року  прийняла рішення вдвічі скоротити витрати на свою партію.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на “Хвилю”.

У зв’язку з прийнятим рішенням, частина працівників скоротили і урізали кошти на витратні матеріали.

Відомо також, що співробітникам, що залишилися доведеться працювати в посиленому режимі.

Цікаво, що сама Тимошенко не звикла собі відмовляти. Не так давно нардеп прийшла на роботу в масивних черевиках від Prada. Ціна взуття становить майже 1 000 доларів. Шкіряні черевики від Prada з колекції осінь-зима 2019/2020 коштують близько 25 000 гривень в інтернет-магазині модного будинку.

Також варто звернути увагу на «скромність» лідера партії «Батьківщина». З усієї колекції взуття всесвітньо відомого бренду вона вибрала навіть не найдорожчу модель. Ціна таких черевиків від італійського бренду в межах 990 – 1450 доларів.

Нагадаємо, раніше Тимошенко звинуватила комітет Геруса в антиукраїнських діях. Вона заявила, що дії комітету паливно-енергетичного комплексу під керівництвом Андрія Геруса, пов’язані з ініціативою вивести з державної власності майже половину газотранспортної системи і відкриттям імпорту електроенергії з Росії, є «антиукраїнським шабашем».

 

Коментарі

Позначки: , ,