«Змінимо країну разом»: на Львівщину прибула делегація освітян з Луганщини (ФОТО)

Новини 19 Квітня, 2019 97

Фото: Олександр Ганущин/ФБ

18 квітня в рамках спільного проекту Львівської обласної ради та Луганської обласної державної адміністрації «Змінимо країну разом», на Львівщину прибула делегація освітян з Луганщини.

Про це повідомила заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик у Facebook, – пише «Укрінформ».

«В складі делегації – 44 педагоги. Важливі ініціативи з подолання стереотипів через спільні об’єднавчі проекти набирають обертів», – написала Лішик.

Більш детально про цю подію розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

«Цей десант вчителів – дуже добрий приклад, коли вони приїздять уже за власною ініціативою, котра не обмежується нашою спільною програмою з Луганщиною. До речі, педагоги транзитом через Львівщину їдуть в Польщу і Німеччину. Склад делегації освітян представлений практично всією Луганщиною: від Новопскова до Троїцького. Є ті, котрих ми вже знаємо в обличчя, і ті, котрі приїхали вперше, але всі розуміють для чого ми робимо ці спільні обміни та готові продовжувати їх далі», – зазначив Ганущин.

За його словами, термін подачі заявок на конкурси обмінів між Львівською і Луганською областями продовжений до 26 квітня 2019 року, тож небайдужі вчителі освіти, культури та медіа можуть встигнути долучитися до реалізації проекту.

Фото: Олександр Ганущин/ФБ

Коментарі

Позначки: , , ,