Злочинне угрупування з працівників ДБР і ОПУ намагаються “злити” справу Труби, – Гончаренко

Новини 04 Грудня, 2019 216
У мережі оприлюднили вірш про "Європейську Солідарність" та Олега Синютку

Злочинне угрупування з працівників Державного бюро розслідувань та Офісу президента України намагається “злити” справу щодо керівника ДБР Романа Труби без викриття замовника та організатора зловживань.

Про це кореспонденту телеканалу Прямий заявив депутат від фракції “Європейська Солідарність” Олексій Гончаренко.

“Хочу нагадати, що вчора було затримано людину, яку Зеленський називає правою рукою Труби на хабарі 150 тисяч доларів. Ми вважаємо діяло злочине угрупування у складі керівництва ДБР і керівництва Офісу президента України виходячи з тих записів, які ми всі почули, це все має бути розслідувано і перевірено”, – заявив нардеп.

Гончаренко також зазначив, що він разом з депутатами фракціїї “Європейська Солідарність” подали клопотання про злочин до Генеральної прокуратури України, щоб справа з Трубою була повністю перевірена і розслідувана.

“Рівно добу тому, я від свого імені та імені депутатів фракції “Європейської Солідарності” подав заяву про злочин до Генеральної прокуратури України, щоб було перевірено те, що відбувається навколо ситуації з Трубою. Насправді ми бачимо, що Трубу відають в жертву, але Труба був тільки виконавцем, а ми хочемо знати замовника та організатора цього злочину. Мова йде про політичні репресії, в тому числі і проти п’ятого президента України Петра Порошенко, про корупцію і комерційні замовлення “, – повідомляє Гончаренко.

Наразі депутати від фракції “Європейська Солідарність” чекають відповіді про внесення відповідних відомостей в Єдиний державний реєстр досудових розслідувань.

“Ми давали добу на те, щоб нам надали відповідь про внесення відповідних відомостей в Єдиний державний реєстр досудових розслідувань. На цю хвилину ми відповіді ще не отримали, ми вважаємо це як намагання злити Трубу, а з ним і всю справу, ми не дамо це все зробити”, – наголосив Гончаренко.

Коментарі

Позначки: ,