Зінкевич просить провести інформаційну кампанію щодо зміни нумерації тролейбусів

Новини 11 Липня, 2019 112

З 1 липня тролейбусні маршрути у Львові змінили нумерацію. Так, тролейбусний маршрут №2 став 22, № 3 – 23, 24 лишився без змін, “п’ятірка” стала 25, 7 – 27, 9 – 29, 11 – 31, а 13 – 33. Про це інформує Укроп Львівщина.

Депутат Львівської міської ради з УКРОПу Ігор Зінкевич завчасно звернувся до заступника директора департаменту ЖКГ Львівської міськради Андрія Білого із депутатським зверненням, в якому просив провести якісну інформаційну компанію з приводу зміни нумерації тролейбусних маршрутів, а саме: а) змінити інформацію про номери маршрутів на знаках зупинки тролейбуса; б) оновити схеми електротранспорту на зупинках громадського транспорту; в) розклеїти оголошення про зміну нумерації маршрутів.

«На жаль, інформаційна компанія виконана «на трієчку» – лише «Львівелектротранс» спромігся розклеїти на зупинках оголошення про зміну нумерації маршрутів. Змін у інформацію на дорожніх знаках зупинки внесено не було. Так само не замінено і неактуальні схеми руху громадського транспорту на зупинках», – зазначив Ігор Зінкевич.

Чинна ситуація, коли інформування про зміни маршрутів покладається на районні адміністрації, а Управління транспорту «вмиває руки» і ні за що не відповідає – не є нормальною.

Igor Zinkevych пропонує покласти функцію з обслуговування зупинок громадського транспорту на ЛКП «Львівавтодор» у якому існує «відділ оперативного реагування». Власне цей відділ і міг би займатися обслуговуванням зупинок і оперативною зміною інформації про маршрути…

Схожа ситуація виникла, коли був запущений автобусний маршрут № 57, а інформація про нього не з’явилася на жодній автобусній зупинці, хоча інформування на зупинках могло б значно підвищити пасажиропотік цього автобусного маршруту, який вибороли мешканці Знесіння.

З 1 ЛИПНЯ ТРОЛЕЙБСНІ МАРШРУТИ У ЛЬВОВІ ЗМІНИЛИ НУМЕРАЦІЮТак, тролейбусний маршрут №2 став 22, № 3 – 23, 24 лишився без…

Опубліковано УКРОП Львівщина Четвер, 11 липня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,