Житель Миколаївщини за те, що вибив полісмену зуб, може сісти на п’ять років з грати

Новини 22 Січня, 2019 80
Поліцейські знайшли дівчину, яка напередодні зникла на Мостищині

Поліцейські знайшли дівчину, яка напередодні зникла на Мостищині

На Львівщині чоловіку, який завдав легкі тілесні ушкодження правоохоронцю, загрожує до 5 років ув’язнення.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно мешканця Миколаївського району, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення,  передбаченого ч.2  ст. 345 КК України (заподіяння працівникові правоохоронного органу легкого тілесного ушкодження з короткочасним розладом здоров’я, у зв’язку з виконанням цим працівником своїх службових обов’язків). Санкція інкримінованої  статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

«12 січня 2019 року,  у чергову частину Миколаївського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у с. Пісочна в приватному будинку у стані алкогольного сп’яніння вчиняє сімейну сварку та агресивно поводиться 43-річний чоловік.   На виклик прибув наряд сектору кримінальної поліції. Під час спілкування із порушником, одному із правоохоронців чоловік спричинив легкі тілесні ушкодження. Внаслідок цього працівник поліції отримав струс мозку, забійну рану на слизовій оболонці верхньої губи справа, травматичну ампутацію коронки зуба на верхній щелепі», – зазначається у повідомленні.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Миколаївського районного суду Львівської області для розгляду по суті.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,