Житель Івано-Франківщини повідомив про вибухівку на вокзалі у Львові (ФОТО)

Новини 18 Листопада, 2019 317

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

Мотиви встановлюються

Співробітниками Національної поліції затримано мешканця Івано-Франківської області, який, ймовірно, надав неправдиве повідомлення про замінування Головного залізничного вокзалу у Львові.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Як зазначається, 17 листопада, близько 19:15, на телефон чергової служби Національної поліції “102” надійшло повідомлення про замінування Головного залізничного вокзалу у місті Львові (пл. Двірцева, 1). Вимог не висувалось.

На місці події працювали  сили та засоби ЦЗ.

О 20:35 обстеження приміщень та території Головного залізничного вокзалу завершено. Евакуація не здійснювалася. Вибухового пристрою не виявлено. Затримки руху поїздів не було.

Співробітниками Національної поліції затримано мешканця Івано-Франківської області, який, ймовірно, надав неправдиве повідомлення про замінування. Вік затриманого – не повідомляється.

Як раніше повідомляв на своїй сторінці у ФБ координатор ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич, 17 листопада  о 19:45 аноніми «замінували» залізничний вокзал.

«Просять вийти на площу Двірцеву з невідомих обставин. Також, з усіх перонів випускають людей через тунелі, не пускають через головний зал.

Наразі правоохоронці не повідомляють, як чоловік мотивував свій вчинок, а також чи міг він на момент надання повідомлення про замінування перебувати у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Коментарі

Позначки: , , , ,