Жінкам Червонограда скоротили банні дні (ФОТО)

Новини 16 Листопада, 2019 1 152

Фото: Нео Радіо - 100.5 FM Червоноград

У червоноградського жіноцтва в комунальній лазні забрали банний день

Жительки міста Червоноградна Львівщині обурюються новим режимом роботи та ціновою політикою комунальної лазні «Нептун».

Як пише «Четверта студія» з посиланням на Нео Радіо – 100.5 FM Червоноград, про це йдеться у листі на ім‘я міського голови Червонограда.

Як зазначається у тексті листа, обмеження терміну перебування у комунальній лазні неможливе без покращення умов – наголошують відвідувачки «Нептуна» і вимагають від керівництва КП напрацювати цивілізовані стосунки з клієнтами: запропонувати абонементи (річні, місячні); акційні пакети, при покупці яких вартість кожної наступної години зменшується, безлімітні відвідування тощо.

«Шановний голово! Звертаємось до вас з проханням відреагувати і переглянути режим роботи лазні, яка перейшла на баланс КП «Червонограджитлокомунсервіс». Річ у тім, що його встановлено без жодних попереджень. Ми обурені такими діями, вимагаємо оприлюднити калькуляцію. Адже насамперед лазню потрібно привести до належного стану: А так – ціни прирівняли до «європейських» (80 грн за 2 години; кожна наступна – 40 грн), а умови? За дві години можна роздягнутися, одягнутися, помитися під кранами, в яких скручені ручки (бо досі так і не спромоглися відрегулювати найдешевші «китайського» виробництва). А сушка? Одна-єдина. В черзі потрібно стояти 20-30 хвилин. І все це за дві години.

Якщо взяти приватні сауни, то за 120 грн за дві години пропонують гарячий чай, рушники, басейн з підігрівом, ну і чистоту звичайно, не зрівняти з нашою банею. Ми на безлад закривали очі: відповідні ціни, відповідні й умови. При тому, забрали в нас банний день – четвер і залишився один-єдиний – субота. Мисок не вистачає, гачків для рушників також, а ті що є – поламані та допотопні. Басейн холодний та ще не дуже чистий.
Жінки працюють і на роботі, і вдома, мають багато турбот. Одна розрада була прийти в лазню, щоб розслабитись та відпочити. Повірте, більше, ніж потребує організм, люди не будуть паритися. А тут не лише відпочивають, тут спілкуються.

Ви навіть не уявляєте, який ажіотаж був минулої суботи через новий режим. Все бігом, не до спілкування. Деяким жінкам ставало зле.

Лазню зроблено для людей, для їх відпочинку. На даний час – все проти клієнтів. Особливо проти жінок. Виходить, жінка повинна тільки працювати, а відпочивати не для неї?

Тому надіємось на вашу підтримку та розуміння. Просимо питання встановлення режиму роботи лазні винести на чергову сесію ЧМР. Просимо час перебування в лазні залишити незмінним. Ми згідні на підвищення ціни, звичайно, в межах розумного. В зимовий період треба повернути жіночий день лазні – четвер.

І ще: чому б не запропонувати абонементну плату для постійних клієнтів? Чекаємо позитивного реагування на наше колективне звернення.

Пропонуємо порівняти сервіс та ціни КП «Нептун» та сучасних відпочинкових закладів Червонограда, Львова, Трускавця, Хелму», – зазначається у тексті звернення.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,