Жахливе ДТП на Львівщині: дев‘ять людей травмовано, серед постраждалих діти (ФОТО)

Новини 31 Жовтня, 2018 128

ДТП. Ілюстрація: ТВ Центр

У Сколівському районі

Дев’ятеро осіб отримали тілесні ушкодження внаслідок автозіткнення на Львівщині.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась 30 жовтня, близько 20.30, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Тухолька Сколівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля SsangYong Rexton, 40-річний мешканець Червонограда, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen Transporter, за кермом якого перебував 28-річний мешканець одного з сіл Турківського району.

“Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій та п’ятеро пасажирів мікроавтобуса, з них троє дітей віком 14, 7 років та піврічне немовля, а також водій та двоє пасажирів легковика, одна з яких – одинадцятирічна дівчинка. Всі вони були доставлені у лікарню”, – зазначається у повідомленні.

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі.

 

 

Коментарі

Позначки: ,