Жах на вулиці Городоцькій: злива підтоплює підвали багатоповерхівки у Львові

Новини 17 Липня, 2018 1 134

Вул. Городоцька, Львів. Фото: Mapio.net

У Львові підвал житлової багатоповерхівки на вул. Городоцькій після зливи заливає «водоспадами» дощової води.

Відповідне відео оприлюднила на «Гарячій лінії Львова» львів’янка Yulyasya Havran.

«Городоцька, 259. Слів нема!», підписала вона відео, на якому видно, як вода з вулиці сходами потоком йде у підвал. Стіни під‘їзду даного будинку, як видно з відео, пошкоджені сирістю і грибком

На допис львів’янки, адміністратор «Гарячої лінії», з посиланням на дані Залізничної районної адміністрації, відреагував, що «кожний співвласник несе зобов’язання щодо належного утримання спільного майна багатоквартирного будинку».

«Як повідомили в Залізничній рай адміністрації, відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», власники квартир та нежитлових приміщень є співвласниками спільного майна багатоквартирного будинку. Відповідно до п. 2 ст. 7 вказаного Закону: кожний співвласник несе зобов’язання щодо належного утримання, експлуатації, реконструкції, реставрації, поточного і капітального ремонтів, технічного переоснащення спільного майна багатоквартирного будинку пропорційно до його частки співвласника», – йдеться у відповіді адміністратора «Гарячої лінії».

Зрештою, на обурливі дописи, яким чином це стосується ситуації коли після дощів регулярно затоплює підвали будинку з вулиці, у «Гарячій лінії Львова» повідомили, що  «ЛКП «Сигнівка» заплановано провести роботи для унеможливлення в подальшому залиття підвалів. Термін 31 липня 2018 року».

Городоцька 259Слів нема!!!!!

Опубліковано Yulyasya Havran Понеділок, 16 липня 2018 р.

Коментарі

Позначки: , ,