Збірна України обіграла Литву у відборі на Євро-2020 (ФОТО)

Новини 08 Вересня, 2019 165

Фото: REUTERS

Збірна України в рамках п’ятого туру кваліфікації Євро-2020 у Вільнюсі грала проти збірної Литви. “Жовто-сині” здобули впевнену перемогу.

Як повідомляє УНІАН, у першому таймі українська збірна відзначилася двічі. Вже на 7-й хвилині Марлос через центр віддав пас у штрафну на неприкритого ніким Олександра Зінченка, а той не схибив. А в середині тайму Марлос забив вже сам. Бразильський українець перехопив м’яч, наблизився до штрафного і пробив у нижній кут воріт. Для Марлоса цей гол став дебютним у складі збірної України. На 61-й хвилині українці забили ще раз – Руслан Малиновський відзначився ударом з-за меж штрафного.

Фото: REUTERS

Литовська збірна свій перший удар в створ завдала вже в компенсований до другого тайму час, але Андрій П’ятов врятував Україну від пропущеного м’яча.

Таким чином, Україна здобула четверту перемогу в п’яти матчах, набрала 13 очок і продовжує впевнено лідирувати в групі В.

У Литви залишилося 1 очко і п’яте місце.

Литва – Україна – 0:3

Голи: Зінченко, 7, Марлос, 27, Малиновський, 61

Литва: Зубас, Міколюнас, Гірдвайніс, Паленіс, Воробйов, Шимкус, Вербіцкас, Жулпа, Матулявічюс (Куклис, 63), Голубіцкас (Сливка, 52), Черних (Лаукжеміс, 68)

Україна: Пятов, Миколенко, Матвієнко, Кривцов, Болбат, Степаненко, Малиновський (Безус, 80), Зінченко, Марлос, Ярмоленко (Циганков, 60), Яремчук (Мораєс, 65)

Коментарі

Позначки: , ,