Завтра у Львові переглянуть пільговий проїзд для учнів у громадському транспорті

Новини 16 Травня, 2018 369

Сьогодні, 16 травня, на засіданні колегії Львівської міської ради було повідомлено, що завтра, 17 травня, на сесії додатково буде розглянуто ухвалу про безкоштовний проїзд учнів в громадському транспорті Львова.

«В процесі застосування ухвал про безкоштовний проїзд учнів у громадському транспорті, які були проголосовані раніше, стало зрозуміло, що вони потребують доопрацювання. На інженерній комісії ми їх розглянули і пропонуємо наступний вихід із ситуації: встановити безкоштовний проїзд учням в автобусному транспорті загального користування безкоштовним, крім періоду літніх канікул, а в електротранспорті (трамваї і тролейбуси) — впродовж цілого року. Тому що виникають різночитання у цих ухвалах стосовно канікул, бо кожна школа може встановлювати їх в різний час, і лише літні канікули є у всіх однаково», – зазначила Гелена Пайонкевич, директор юридичного департаменту ЛМР.

Нагадаємо, у березні поточного року депутати прийняли ухвалу, яка передбачає безкоштовний проїзд школярів у всьому громадському транспорті.

Коментарі

Позначки: , ,