Затриманий чоловік показав свої геніталії львівським копам (ВІДЕО)

Новини 12 Листопада, 2018 70

200 доларів за не притягнення до відповідальності – водієві загрожує кримінал

Вчора вдень на вулиці Богданівській екіпаж 2 батальйону помітив автомобіль ВАЗ 2113 водій якого був непристебнутий. Транспортний засіб зупинили на авторинку. Під час спілкування одразу стало зрозуміло, що водій вживав алкоголь.

Про це пише патрульна поліція Львівської області.

Також, у нього не було всіх необхідних документів для керування автомобілем. Чоловік одразу почав намагатися домовитися з патрульними. Інспектори попередили порушника, що пропозиція неправомірної вигоди карається законом. Попри це чоловік не припиняв. Сівши у автомобіль патрульних чоловік намагався дати 200 доларів неправомірної вигоди. Коли він почув, що тепер його чекає відповідальність почав втікати. Оскільки він поводився агресивно, оголював статеві органи та викликав групу підтримки, патрульні склали протокол затримання і чоловіка доставили у Личаківський відділ поліції. Там склали протокол за нетверезе керування, об’єднану постанову за порушення ПДР і написали рапорт щодо спроби дачі неправомірної вигоди і хуліганських дій.

200 доларів за не притягнення до відповідальності – водієві загрожує кримінал

200 доларів за не притягнення до відповідальності – водієві загрожує кримінал Вчора вдень на вулиці Богданівській екіпаж 2 батальйону помітив автомобіль ВАЗ 2113 водій якого був непристебнутий. Транспортний засіб зупинили на авторинку. Під час спілкування одразу стало зрозуміло, що водій вживав алкоголь. Також, у нього не було всіх необхідних документів для керування автомобілем. Чоловік одразу почав намагатися домовитися з патрульними. Інспектори попередили порушника, що пропозиція неправомірної вигоди карається законом. Попри це чоловік не припиняв. Сівши автомобіль патрульних чоловік намагався дати 200 доларів неправомірної вигоди. Коли він почув, що тепер його чекає відповідальність почав втікати. Оскільки він поводився агресивно, оголював статеві органи та викликав групу підтримки, патрульні склали протокол затримання і чоловіка доставили у Личаківський відділ поліції. Там склали протокол за нетверезе керування, об’єднану постанову за порушення ПДР і написали рапорт щодо спроби дачі неправомірної вигоди і хуліганських дій.#lvivpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Львівської області Понеділок, 12 листопад 2018 р.

Коментарі

Позначки: