Заробітчани з Хмельницького більше не мордуватимуть птахів у центрі Львова (ФОТО)

Новини 10 Серпня, 2019 229

Фото: ФБ/"Муніципальна варта"

Заробітки на голубах увірвались. Працівники Муніципальної Варти за підтримки львівських зооактивістів припинили незаконний бізнес у Львові.

Як повідомляє «Муніципальна варта», йдеться про мешканців Хмельницького, які тривалий час у центрі Львова пропонували туристам за гроші сфотографуватися з голубами. При цьому птахів утримували в закритій коробці. Вони виглядали змученими і наляканими.  Така діяльність є протиправною, а ставлення до голубів їхніх власників суперечить закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження». Крім цього, як наголошують зоозахисники, надання фотопослуг із тваринами чи птахами є також порушенням «Правил утримання та поводження з тваринами у м. Львові».

«Патрульні Муніципальної Варти разом із представниками Домівки врятованих тварин затримали порушників і викликавши поліцію, подали на них заяву. Затриманих завезли до Галицького райвідділу.  А врятовані голуби тепер житимуть у парку «Знесіння». Бо саме там і працює Домівка врятованих тварин. Зараз нові підопічні проходять карантин», – зазначається у повідомленні.

Скриншот ФБ

Фото: ФБ/”Муніципальна варта”

Коментарі

Позначки: , ,