Залізничники нагадують: на вокзалі Львова працює Wi-Fi

Новини 28 Серпня, 2018 134

Фото: медіацентр "Магістраль"

Мережа vokzal-lviv не запаролена

На головному залізничному вокзалі туристичного міста Львів скористатися Wi-Fi. Мережа vokzal-lviv не запаролена,  високошвидкісний інтернет доступний безкоштовно.

Про це повідомляє медіацентр «Магістраль»  ПАТ «Укрзалізниця».

Як розповів заступник начальника вокзалу станції Львів філії «Пасажирська компанія» ПАТ «Укрзалізниця» Роман Олійник, пасажири мають можливість користуватися безкоштовним інтернетом із кінця травня 2018 року.

– Wi-Fi охоплює перший, другий перони, центральну залу з квитковими касами та платну залу очікування, — пояснює Роман Олійник. – Втім, готуючись до встановлення Wi-Fi-роутерів, ми розвели кабелі так, щоб можна було під’єднати решту перонів та приміщень для пасажирів, зокрема й кімнати відпочинку. Тож залишилося лише придбати необхідне обладнання, щоб забезпечити Wi-Fi на всій території вокзалу. Маю надію, що з допомогою філії «Пасажирська компанія» ми закупимо потужні роутери і наприкінці року усі користувачі послуг вокзалу зможуть скористатися безкоштовним доступом до всесвітньої мережі.

За словами залізничника, пасажири уже відчули переваги цієї послуги:  дехто  оформлює тут проїзні документи через інтернет або ж диктує номер замовлення касиру для друкування квитка відразу зі своєї електронної пошти.

 

Коментарі

Позначки: , , ,