Залізничний відділ поліції Львова очолив Олег Сушко

Новини 07 Грудня, 2018 1 875

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа 6 грудня представив особовому складу Залізничного відділу поліції нового керівника.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, Залізничний відділ поліції очолив полковник поліції Олег Сушко, 1973 року народження, уродженець Львівщини, в органах внутрішніх справ з 1995 року, попередня посада – начальник Самбірського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

«Олег Ярославович має великий досвід роботи на керівних посадах територіальних підрозділів поліції Львівщини. Я думаю, що з поставленими завданнями він впорається і очікую з вашого боку всілякої підтримки. Специфіка роботи вашого підрозділу є досить складною, оскільки на території обслуговування розташований залізничний вокзал. Бажаю вам усім успіхів»,– звернувся до особового складу Валерій Середа.

Попередній начальник Залізничного відділу поліції підполковник поліції Богдан Собко очолив новостворений підрозділ поліції Львівщини – управління стратегічних розслідувань.

 

Коментарі

Позначки: ,