За три дні петиція про ліквідацію виділених смуг на пр. Чорновола у Львові набрала 500 голосів

Новини 17 Листопада, 2019 1 508

Фото: Володимир Караїм/"Твоє місто"

Цього достатньо для її розгляду на сесії ЛМР

У Львові в системі електронних петицій до ЛМР у четвер, 14 листопада, зареєстрували документ, в якому ідеться про ліквідацію смуг громадського транспорту на проспекті Чорновола. Станом на ранок неділі, 17 листопада, петиція набрала вже 502 голоси. Цього достатньо для її розгляду на сесії ЛМР.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Твоє місто».

Автор петиції Андрій Боднар зазначає, що смугу для громадського транспорту сформували за рахунок однієї з двох смуг загального призначення.

«Ці нововведення спричинили транспортний колапс. Під’їзд як приватного транспорту, так і громадського до центральної частини міста (зокрема і для транзиту через неї) значно погіршився. Транспортний потік, який сформований на ділянці із двох смуг від Варшавської до кільця змушений перелаштовуватися в одну смугу, що спричиняє тягнучки, як на проспекті Чорновола, так і на самому кільці Чорновола – Липинського, відповідно і на доїздах до кільця по вул. Липинського, а також на прилеглих вулицях до просп. Чорновола», – ідеться в петиції.

«Автор вимагає негайно ліквідувати смугу для руху громадського транспорту та зробити її загальнодоступною для всіх категорій транспорту та відновити «заїзні кишені» для зупинки громадського транспорту по всій довжині просп. Чорновола», – наголошується у публікації.

Коментарі

Позначки: , , ,